El 30 de desembre acaba el termini definitiu per regularitzar el cens

El 30 de desembre acaba el termini definitiu per regularitzar el cens

Més de dos anys després del seu inici, acaba el procés per actualitzar les dades personals dels socis abans que siguin donats de baixa definitivament

El llarg procés de regularització del cens finalitzarà definitivament el proper 30 de desembre, data límit que tindran els socis pendents encara d’actualitzar les seves dades i complir amb una obligació estatutària i que ja han completat 143.719 socis en aquests dos anys. A partir d’aquell dia, els socis que no hagin complert amb aquesta regularització seran donats de baixa del cens de l’Entitat, tal com està estipulat en l’article 15.1 dels nous estatuts del Club i, si fos el cas, també comportaria la pèrdua sobre el dret de l’abonament. Avui queden pendents de complir amb el tràmit 11.392 socis.

La pròxima setmana, aquests socis rebran una darrera comunicació via SMS i, finalment si no s’ha procedit a la regularització del cens, la carta certificada d’avís de baixa definitiva a partir del 31 de desembre.

La campanya del cens va començar el 22 d’octubre del 2012 i va finalitzar oficialment un any després, el 31 d’octubre del 2013. La Junta Directiva, com a mesura excepcional, va acordar allargar el període del cens fins al 31 de desembre d’aquest any perquè els que encara no havien tramitat el cens tinguessin la possibilitat de fer-ho.

Durant tot el procés, el Club ha fet constants accions de comunicació perquè els socis regularitzessin la seva situació i passessin el tràmit del cens, de manera presencial o per correu. Des del 20 de desembre del 2013, no haver fet el cens va començar a tenir conseqüències. Els socis que no havien fet el tràmit van haver de venir a buscar personalment el carnet del 2014 a les oficines de l’OAB. Els socis abonats que, tot i així, encara no havien regularitzat la seva situació, a partir del 15 de juliol del 2014 no se’ls va cobrar l’abonament de la temporada 2014/15 però tampoc se’ls va enviar el carnet al domicili (en no haver passat el cens, el Club no pot saber si aquest domicili era correcte).

La campanya informativa del cens ha estat àmpliament difosa a través dels canals de comunicació del Club, amb dues rodes de premsa del vicepresident social Jordi Cardoner explicant detalladament tot el procediment i que van ser difoses pels mitjans de comunicació. Els socis que encara tenien pendent el tràmit, també han rebut regularment cartes certificades recordant l’obligació estatutària de verificar i actualitzar les seves dades, i que la data del 31 de desembre ja serà improrrogable.

Com es pot actualitzar el cens?

El tràmit podrà fer-se per correu electrònic (oficinadelcens@fcbarcelona.cat), correu postal (FC Barcelona (OAB), Av. Arístides Maillol, s/n, 08028 Barcelona), o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), on haurà d’identificar-se amb el seu DNI o passaport. En el cas dels menors d’edat, l’actualització de les dades l’han de fer els pares o els tutors legals, adjuntant també una fotocòpia del llibre de família.

Els socis que no puguin venir presencialment hauran de sol·licitar a l’OAB el formulari de dades, omplir-lo, signar-lo, adjuntar una fotografia recent i un document acreditatiu al seu nom (un rebut bancari, per exemple), i enviar-lo per correu electrònic o correu postal.

Els socis que pateixin algun tipus de discapacitat o afectació greu de la seva mobilitat disposaran, com és habitual i també per al cens, d'un servei d'atenció personalitzada a través de l'Oficina d'Atenció Especialitzada del Club (OAE).

L’horari de l’OAB és de dilluns a divendres de 9 a 20 hores i dissabtes de 10 a 14 hores.

L'Oficina d'Atenció al Barcelonista estarà tancada per vacances de Nadal els dies 24 i 31 de desembre del 2014.

Si per qualsevol motiu no pot utilitzar cap de les 3 vies anteriors, pot posar-se en contacte amb el Club, trucant al servei d’atenció telefònica a través del número 902 1899 00.

 [[BOTOVERMELL::Actualitzar cens++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/actualitzacio-del-cens::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut