Cap de setmana de tots colors al formatiu

Cap de setmana de tots colors al formatiu

Els equips del formatiu blaugrana tanquen el cap de setmana amb un balanç de 9 victòries, 1 empat i 5 derrotes.

JUVENIL B – GIRONA (0-1)

El Juvenil B de García Pimienta va rebre la visita del tercer classificat, el Girona, en un duel molt important en què estava en joc la segona posició a la taula. El líder, l’Espanyol, va guanyar 2-0 el Prat. Per tant, el Barça estava obligat a guanyar si no volia despenjar-se de la classificació. Els blaugranes, no obstant, no van poder doblegar un bon Girona, que amb el gol de Genís Balaguer es va endur el premi de la victòria. Els tres punts aconseguits pels visitants permeten al Girona superar el Barcelona a la taula, empatats a 31 punts.

CADET A – LLEIDA ESPORTIU (3-0)

El Cadet A de Quique Álvarez segueix de ben a prop l’Espanyol, el líder de la Divisió d’Honor Cadet amb 34 punts. Ambdós equips porten moltes victòries consecutives, i passen per un moment de joc molt bo. Aquesta jornada, el Barça no va deixar opció al seu rival, el Lleida, el qual va guanyar per 3-0. Xavier Toldrà i Ramon Rodríguez van deixar el partit vist per a sentència abans del descans, mentre que aquest últim va ser l’encarregat de marcar l’últim gol del matx a falta de vint minuts per al final.

VILANOVA I LA GELTRÚ – CADET B (0-3)

El Cadet B va aconseguir una victòria importantíssima al camp del segon classificat, el Vilanova i la Geltrú. Fins llavors empatats a punts, compartint liderat, els nois de Franc Artiga van lluitar per la victòria des del primer moment per erigir-se líders en solitari. En un partit molt intens, el Barça es va avançar en el marcador a la mitja hora de joc mitjançant Enric Martínez. Tan sols 4 minuts després, el Kun va marcar el segon, amb un gol que va fer molt mal a l’equip local i que en va neutralitzar els intents de reacció. Sergio Gómez, al minut 64, va deixar el partit vist per a sentència.

DAMM – INFANTIL A (2-4)

L’Infantil A de Denis Silva es va imposar al camp de la Damm golejant el seu rival per 2-4. El Barça continua segon per darrere de l’Espanyol, a tan sols 4 punts dels blanc-i-blaus, líders a la classificació. Els blaugranes no van donar pràcticament cap opció al rival, ja que al quart d’hora de joc els nens de Denis Silva ja guanyaven per dos gols de diferència. Jonathan Gerboles va marcar l’1-2 al minut 17, però Konrad de la Fuente i Pablo Moreno van deixar el partit sentenciat abans del descans.

INFANTIL B – VILANOVA I LA GELTRÚ (1-3)

L’Infantil B va caure contra el Vilanova i la Geltrú a la Ciutat Esportiva. Un partit molt dur en què els blaugranes no van tenir la fluïdesa habitual i els visitants van capgirar el resultat. El Barça s’avançava al minut 14 amb una diana d’Iker González, però el Vilanova es va posar la granota de treball i en qüestió de pocs minuts va reaccionar. Als minuts 23 i 32, Guillem Ximenez revertia la situació fent trontollar l’Infantil B amb un 1-2. Els de Marcel Sans no es donarien per vençuts i buscarien la victòria fins a l’últim instant. Malauradament, com un gerro d’aigua freda, arribaria el tercer al minut 59, el qual sentenciaria el matx.

ESPANYOL – ALEVÍ A (1-3)

Els nois de Marc Serra van guanyar el derbi contra l'Espanyol (1-3) i segueixen primers comptant els seus partits per victòries. L'Espanyol va començar molt replegat i centrant el seu joc en el contraatac. Un d'ells el van aprofitar per posar-se per davant. Tot i veure's per darrere al marcador a l'inici del partit, el Barça va aconseguir capgirar el marcador ràpidament amb dos gols, el que va permetre els nois de Marc Serra dominar el partit amb facilitat. El tercer gol va acabar de decidir un matx on els blaugrana van estar molt intensos.

ALEVÍ B – ESPANYOL (1-3)

L’Aleví B va perdre una bona oportunitat per deixar l’Espanyol segon a la classificació, a cinc punts del liderat. Els nens de Jordi Font van ser superats pels blanc-i-blaus, i perden el liderat per només un punt de diferència. I això que els blaugranes es van avançar en el marcador amb un gol de Marcel Céspedes al minut 22 de partit. No obstant, la reacció de l’Espanyol no es va fer esperar i tan sols dos minuts després Sergi Corbera va empatar el matx. Al 36 Ismael Escobar va remuntar el marcador, i Arya Igami va fer el tercer al 44, amb el qual s’establia l’1-3 definitiu.

CASTELLDEFELS – ALEVÍ C (1-5)

L’Aleví C de Cristian Catena va golejar a domicili el Castelldefels en un partit en què, malgrat el resultat, els locals van posar les coses difícils a la primera mitja hora de joc. El Barcelona va plantejar el partit amb paciència, madurant la jugada per desequilibrar el contrari als últims metres del seu camp. Els blaugranes van estrenar el marcador aviat mitjançant Álvaro Millán, però el Castelldefels va aconseguir empatar el matx a la mitja hora de joc. Cinc minuts després Marc Jurado va marcar el segon gol per al Barça, que va acabar de superar la resistència local. A partir de llavors, Pau Segarra –en dues ocasions– i Diego Almeida van sentenciar el partit a favor dels visitants.

ALEVÍ D – SANTBOIÀ (11-2)

L’Aleví D d’Òscar Jorquera va golejar el Santboià per 11-2. Tot i el resultat, el Barça es va haver de sobreposar a l’ensurt de rebre el primer gol al primer minut de partit. El Santboià es va avançar en el marcador, però la resistència de l’equip visitant no va durar gaire. Lluny de posar-se nerviós, el Barça no va canviar el seu pla malgrat l’entrebanc inicial i, sent fidel al seu futbol, va aconseguir remuntar el partit en pocs minuts fins a arribar a la golejada.

CORNELLÀ – BENJAMÍ A (0-4)

El Benjamí A s’emportaria un gran victòria enfront el Cornellà per 0-4 a domicili. Des del mateix instant que van trepitjar la gespa, els blaugranes van dominar el joc i al minut 9 Iker Bravo va obrir la llauna. Malgrat tenir el control del partit, al Barça li va costar retallar més la distància a causa de l’alta pressió del Cornellà. Però al minut 40 Bilial va aconseguir trencar la barrera per sumar el segon. Confiats i letals, van trobar els espais adients per superar el Cornellà i engrandir el marcador amb el 0-4 amb els gols de Llorenç i Elliot.

BENJAMÍ B – CORNELLÀ (0-2)

El Benjamí B s’enfrontava aquest diumenge al Benjamí A del Cornellà en un partit molt ben treballat per part dels dos equips. Només un, però, es va poder endur la recompensa. Els blaugranes no van poder superar el Cornellà, que va aconseguir el triomf amb els dos gols d’Adrià als minuts 25 i 29.

BENJAMÍ C – CORNELLÀ (1-1)

Empat a un gol entre el Benjamí C i el Cornellà, que intensifiquen la lluita frec a frec al capdavant de la classificació, compartint liderat. Els blaugranes, no obstant, són líders per sobre del seu rival gràcies a la diferència de gols. En un partit molt complicat davant un Cornellà molt atrevit que va lluitar per la victòria des del primer minut, els nens d’Òscar Hernández van haver de patir per empatar el matx a falta de pocs minuts per al final. Marc Guiu, al minut 47, va marcar el gol que permet al Barça mantenir el liderat. Prèviament, Yanis Senhadji havia marcat per als visitants.

CORNELLÀ – BENJAMÍ D (1-4)

Victòria de molt mèrit del Benjamí D blaugrana, que va golejar el Cornellà a domicili (1-4). Els nens d’Albert Puig ja encadenen tres victòries consecutives i es posen tercers a la classificació, a vuit punts del Santboià, líder a la taula. El Barça va voler guanyar el partit des del primer minut, quan Mohammed Utassy va marcar el primer gol. Nicolás Expósito va fer el segon al minut 10, i va deixar el partit pràcticament sentenciat. Agustín Gutiérrez i Pau León van marcar els altres gols del matx.

PARC ANGUERA – PREBENJAMÍ (5-0)

El Prebenjamí va caure golejat al camp del líder, el Parc Anguera, a l’Escola Industrial. Els nens de David Sánchez no van tenir pràcticament cap opció de guanyar el partit, en què van ser superats àmpliament per un rival d’una edat superior. Aquesta derrota fa caure el Barça a la sisena posició, amb dinou punts, i queda a cinc del líder, que només ha perdut un partit i ha guanyat la resta. Guillem González, Roger Casas, Sandro Giancola, Joan Bertran i Àlex Mayral van marcar els cinc gols del seu equip.

ESPANYOL – FEMENÍ B (2-2)

El Femení B de Jordi Ventura va haver de patir per empatar el partit, ja que l’Espanyol va començar guanyant per 2-0. Als primers minuts el Barcelona va tenir un parell d’ocasions per estrenar el marcador, però passada la mitja hora de joc les noies blanc-i-blaves van marcar dos gols en tan sols dues aproximacions. Això va afectar molt les blaugranes, que van patir molt abans no va arribar el descans. A la represa, però, el Barça va oferir la seva millor cara i es va aconseguir controlar el matx. Alba, al minut 74, i Pili, de penal al 80, van certificar la remuntada del Femení B, que fins i tot va tenir alguna opció per marcar el tercer.

FEMENÍ JUVE/CAD – ESPANYOL (2-0)

Gran victòria de les noies de Zoe García, que van superar l’Espanyol per 2 gols a 0. El Femení Juvenil/Cadet es va endur els tres punts del derbi amb dos gols a la primera part. Paula Fernández, a la mitja hora de joc, i Laia Muñoz, a falta de quatre minuts per al descans, van marcar els dos gols del partit. Aquesta victòria fa més líder el Barcelona, que s’allunya de l’Espanyol, tercer a set punts de les blaugranes, que en tenen 30.

TANCAT - FEMENÍ INF/ALEVÍ (0-10)

Nova victòria del Femení Infantil Aleví, aquest cop contra el Tancat, el qual va golejar per 0-10. Les nenes d’Albert Tausté continuen encadenant golejada rere golejada, exhibint-se jornada rere jornada. La màxima golejadora de l’equip, Clàudia Pina, va marcar un hat-trick, igual que la seva companya Bruna Vilamala. Yaiza Navarro, Ainhoa Marín –en dues ocasions– i Sonia del Mar Perlaza van marcar els altres gols del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut