Brindis de Nadal amb els veterans de les seccions professionals

Brindis de Nadal amb els veterans de les seccions professionals

Aquest dimecres a la tarda s'ha celebrat el primer brindis de Nadal amb els veterans de les seccions de bàsquet, handbol i hoquei patins amb l'assistència del vicepresident Carles Vilarrubí

Les trobades nadalenques han continuat aquest dimecres a la tarda al Club amb l’acte que s’ha celebrat a la llotja presidencial del Palau Blaugrana amb els veterans de les seccions professionals de bàsquet, handbol i hoquei patins.

El vicepresident Carles Vilarrubí ha estat al costat dels exjugadors de les seccions professionals, com Quico López Balcells, Manolo Flores, Òscar Grau, Joan Creus o Joan Torner entre d'altres, i en el seu parlament ha comentat que "és el primer cop que es fa aquest brindis i és una mancança històrica. Aquest Club porta en el seu ADN les seccions i el Barça és encara més gran gràcies a tots els títols que cada temporada guanyen les seccions professionals".

Vilarrubí, a més, ha dit que aquest brindis amb els més veterans de les seccions "des d'ara ha de passar a ser una tradició" i ha afegit que "per a mi és un honor ser aquí amb tots vosaltres perquè sou part important de la història d'aquesta gran entitat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut