Ricard Muñoz: “Són tres punts que valorem moltíssim”

Ricard Muñoz: “Són tres punts que valorem moltíssim”

El tècnic blaugrana avisa de la dificultat del partit a la pista del Noia i admet: “Segurament farem canvis per donar solucions a qüestions tàctiques” “És un equip feixuc, amb una defensa sòlida, agressiu i amb un gran porter”, comenta Marc Gual

Aquest diumenge el Barça té un partit molt difícil a l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia. Els blaugranes, que han guanyat 12 dels 13 partits disputats fins ara a l’OK Lliga i que no coneixen la derrota, saben que els locals ho posaran molt complicat i van amb la lliçó apresa del partit d’anada de la Copa Continental.

“Sabem que hi ha tres punts en joc que valorem moltíssim. Volem fer un bon partit i hem de treure lectures del que podem millorar quan hem jugat contra ells. Segurament farem canvis per donar solucions a les qüestions tàctiques que ens plantegin”, ha comentat Ricard Muñoz. I ha afegit: “Volem marxar de vacances amb la feina ben feta”. L’entrenador del Barça ha explicat, a més: “Tenim jugadors amb problemes físics”. Però ha deixat clar que això no afectarà: “Si algú no hi és els altres segur que ho faran igual de bé”.

“Té un sistema defensiu difícil de superar”

El sadurnienc Marc Gual, que coneix molt bé la pista del Noia, ha explicat que serà un partit complicat però que l’equip vol acabar bé el 2014: “Es una pista complicada, sabem què tenen, com juguen i sempre ha costat guanyar a l’Ateneu, volem acabar l’any amb triomf”. Gual ha desgranat com és l’equip de Sant Sadurní: “És un equip feixuc, amb una defensa sòlida, agressiu i amb un gran porter. El sistema defensiu és difícil de superar”.

Finalment, Gual ha deixat clar que els partits de la Copa Continental “estan oblidats”, i que aquest diumenge “és un partit diferent, competicions diferents, i hem d’anar a la nostra”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut