Bon cap de setmana abans de les festes

Amb nou victòries i tres torneigs a la butxaca, el futbol formatiu despedeix un 2014 ple d'èxits

BLANCA SUBUR – JUVENIL B (0-0)

Molta mala sort la del Juvenil B contra el Blanca Subur, que no va poder passar de l'empat a zero en un partit en què va tenir ocasions suficients com per fins i tot golejar. Els homes de García Pimienta van dominar de principi a fi, essent fidels al joc de posició, tocant la pilota d'un cantó a l'altre amb velocitat i precisió; no obstant, quan va tocar definir de cara a porteria, l'equip no es va mostrar encertat i es va deixar dos punts pel camí.

DAMM – CADET A (0-1)

El Cadet A s’enfrontava aquest cap de setmana contra la Damm a domicili. Els de Quique Álvarez van aconseguir una victòria molt treballada per 0-1, gràcies al gol de Werick Maciel a escassos minuts del final del partit.

INFANTIL A – CORNELLÀ (1-2)

L’Infantil A ha caigut enfront el Cornellà en un partit que se l’hi va escapar de les mans als nois de Denis Silva. Els primers en marcar van ser els blaugranes, amb una diana de Pablo Moreno, que s'avançaria en el marcador en el minut 6. El Barça tindria diverses ocasions per poder tancar el matx, però el Cornellà empataria al minut 29 i al 42 capgiraria la situació. L’electrònic ja no es mouria fins al final.

ALEVÍ A TORNEIG POWERADE CUP 2014

L’Aleví va deixar de banda la Lliga per marxar de vacances i afrontar un torneig nadalenc en què es va proclamar campió. Els de Marc Serra van haver de lluitar contra quatre equips a la fase de grups que van clausurar amb ple de victòries: Bermuda (5-0), Sant Cugat (3-0), Vila-real (3-2) i Igualada (3-1). Els quatre triomfs els va permetre accedir als quarts de final enfront el Cornellà que van saldar amb un bon partit per 2-0, passant així a la semifinal contra el Reial Madrid. Un gran clàssic per una gran semifinal en la Powerade Cup que va acabar amb un clara victòria dels blaugranes per 2-0. Després d’un clàssic a semis, es disputaven el títol de campions amb un derbi enfront l’Espanyol que va donar el triomf al Barça per 3-0.

ALEVÍ B TORNEIG BENÈFIC DE NADAL CF INDEPENDIENTE

El Barça va guanyar la tercera edició del Torneig Benèfic de Nadal del CF Independiente, a Madrid. Dissabte, els blaugranes van superar la fase de grups amb un ple de victòries, amb 32 gols a favor i cap en contra: van guanyar 3-0 al Rayo Vallecano, 5-0 a la Segoviana, 11-0 a Interpromesas, 5-0 a Independiente i 8-0 a la Escuela Movilla. Als quarts de final, van guanyar al Diocesano Cáceres. A la final, el Barça va golejar al Reial Madrid (4-1) amb gols de Gabriel Martínez, en dues ocasions, Marc i Nadir.

ALEVÍ C POWERCUP

L’Aleví C va guanyar la Powerade Cup, en el V Torneig de Nadal Aleví 2014. Els nois de Cristian Catena, que tan sols van rebre un gol en tot el torneig, van guanyar divendres 1-0 al Gavà i van empatar (1-1) contra el Cornellà. Dissabte, el Barça va empatar (0-0) contra el Sant Gabriel, i van guanyar al Lleida (0-2) i al Gimnàstic de Manresa (5-0). Diumenge, el Barça va eliminar al Reus a les semifinals (3-0) i, amb una actitud i un joc encomiables, els blaugranes es van imposar a la final a l’Espanyol (1-0). Precisament, el golejador de la final, Iker Almena, va ser escollit com un dels millors jugadors del torneig, juntament amb el seu company Aleix Garrido.

IGUALADA – ALEVÍ D (1-9)

Els nois d’Oscar Jorquera es van endur els tres punts d’Igualada, en un partit en què van golejar el seu rival sense pietat. Els blaugranes no van concedir cap opció a l’Igualada, que als cinc minuts ja veia com Sergi Oriol avançava als visitants. Practicant el seu futbol amb velocitat i precisió, el Barça va anar per feina i Adrián Bobi i Roger Martínez, en tan sols un minut, van marcar el segon i el tercer gol del matx. Pablo Meléndez, Adrián Bobi de nou, Arnau Cañas i Joan Gázquez i Alexandre Amate- aquest dos últims, en dues ocasions cadascú- van tancar la golejada blaugrana.

BENJAMÍ A – FUNDACIÓ EUROPA (8-1)

Els nens de Sergi Milà van aconseguir una gran golejada enfront l’Europa a la Ciutat Esportiva per 8-1. Amb el domini que els caracteritza, tan sols posar els peus a la gespa van monopolitzar la pilota per fer el seu joc. Al minut 10 Bilal marcava el primer gol del vuit que precedirien i no va ser fins al meridià amb un 5-0 a favor del Barça, que l’Europa va rematar el seu gol de l’honor. Iker i Bilial amb tres; i Pau i Arnau amb un gol cadascú serien els artillers dels blaugranes.

VIC RIUPRIMER – BENJAMÍ B (2-5)

Després de la derrota a casa contra el Cornellà (0-2), el Benjamí B va aconseguir una victòria importantíssima contra el Vic Ruiprimer, que va servir no tan sols per sumar els tres punts sinó també per recuperar les bones sensacions en el joc. A més, el Barça va demostrar un bon poder de reacció, ja que va haver de sobreposar-se al gol inicial dels locals, transformat per Jordi Sallés, que establia l’1-0 en el marcador. Marc Bombardo va empatar pels blaugranes, però un minut després el Vic Riuprimer es va tornar a avançar gràcies a un gol de Gil López. Roger Coll i Iker Sánchez van donar-li la volta el partit, mentre que Bombardo, de nou, i Cruces van acabar de tancar la golejada.

PRAT BLAUGRANA – BENJAMÍ C (3-4)

El Benjamí C va visitar el Prat Blaugrana aquest dissabte i va endur-se un triomf molt treballat. Els nens d’Òscar Hernández van suar de valent per endur-se els tres punts i capgirar la situació, donat que van ser els locals qui es van avançar en el marcador en el minut 3. Sense deixar reaccionar als blaugranes, el Prat Blaugrana va voler sentenciar el partit amb el 2-0 en tan sols sis minuts de partit. No obstant, amb la paciència i bon joc el Barça va aconseguir el seu primer gol, obra de Pol Montesinos (2-1). El Prat voldria els tres punts i faria el tercer, però els nens d’Òscar Hernández mai es rendeixen. Donant la volta al marcador van revertir la situació abans del descans amb un altre gol de Pol Montesinos i un doblet de Marc Guiu.

BENJAMÍ D – SANT ANDREU (1-0)

Victòria per la mínima dels nens d’Albert Puig, contra el Sant Andreu (1-0). Els blaugranes, que continuen tercers a la classificació amb 22 punts, van aconseguir retallar-ne dos al segon classificat, l’Atlètic Sant Just, que va empatar en el seu partit. En un partit molt igualat, en què el Sant Andreu va competir per les seves opcions fins al final, el Barça va poder imposar-se en el marcador, amb un gol de Mohammed Utassy un minut abans de la mitja hora de joc.

PREBENJAMÍ – POMAR (5-0)

El Prebenjamí va golejar 5-0 al Pomar, en un partit en què van poder refer-se de la desfeta contra el líder el cap de setmana anterior. Els nens de David Sánchez van dominar de principi a fi, sent fidels al seu joc, sense donar pràcticament cap opció al rival. Dos gols de Marc Bernal en quatre minuts van posar el partit de cara pel Barça, que no va desaprofitar la oportunitat per recuperar les bones sensacions. Rubén Núñez, Lamine Yamal Nasraoui i Arnau Herrero van tancar la golejada.

FEMENÍ INF/ALEVÍ – PALLEJÀ (20-1)

Nova victòria del Femení Infantil Aleví, aquest cop contra el Pallejà, el qual va golejar per 20-1, sent així la golejada més gran de la temporada. Les nenes d’Albert Tausté continuen encadenant golejada rere golejada, exhibint-se jornada rere jornada. La màxima golejadora de l’equip, Clàudia Pina, va marcar sis gols; Bruna Vilamala i Viktoria Adrianova van fer un pòquer; Ainhoa Marín i Sonia del Mar –en dues ocasions– i Yaiza Navarro i Marta Ortiz van marcar els altres gols del partit.