Els blaugranes tornen a entrenar-se

Els blaugranes tornen a entrenar-se

L’equip s’ha entrenat en doble sessió al Palau Blaugrana

Després de gaudir d’uns dies de festa, l’equip de futbol sala del FC Barcelona ha tornat a l’activitat en una doble sessió al Palau Blaugrana eminentment física. La sessió ha estat marcada pel retrobament dels components de l’equip que havien viatjat al Brasil com Ari Santos i Gabriel, i d’altres com Bateria que han visitat Alemanya per viure un Nadal diferent.

Els blaugranes s'entrenaran tots els dies d’aquesta setmana per preparar el matx davant del Llevant UD DM del dissabte 3 de gener al Palau Blaugrana. Els de Carmona s’entrenaran dimecres 31 de desembre al matí i tornaran a fer-ho el primer dia del 2015 en una sessió a la tarda.

La Copa del Rei

Aquest dilluns s’ha confirmat l’horari del partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei contra l’Inter Movistar. El proper dimecres 14 de gener a partir de les 21 h, els de Carmona es veuran les cares amb els madrilenys en el primer assalt de les semis de Copa del Rei. En la ment de tots els jugadors blaugrana hi serà el partit amb el qual van tancar la primera volta de la LNFS i que els blaugranes van perdre per 4-2 i que no va permetre aconseguir la primera posició a la pista de l’Inter el 20 de desembre passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut