Lucas de Vega blaugrana fins el 2022

Lucas de Vega blaugrana fins el 2022

El migcampista hispanobrasiler amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades ampliables a dos més, amb una clàusula de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Lucas de Vega, del Juvenil A, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins el 2022, amb dos anys més ampliables. El migcampista hispanobrasiler tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. Lucas de Vega ha signat el seu contracte aquesta tarda a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elias, i dels responsables del futbol formatiu professional, José Mari Bakero i Guillermo Amor.

Blaugrana des de categoria aleví

Lucas de Vega, nascut a Fortaleza (Brasil) fa 19 anys, va arribar al Barça l’any 2011, quan era aleví de primer any, procedent de la Penya Anguera. L’Aleví B de Jordi Font va ser el seu primer equip a la Masia. El centrecampista, que fins ara ha jugat amb les seleccions inferiors del Brasil, ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana, on ha guanyat la Lliga amb l’Infantil A, Cadet B, Cadet A i el Juvenil B, i aquesta temporada, en la que ha pogut participar menys per les lesions, ha disputat tres partits de la UEFA Youth League en la que ha marcat un gol. Precisament va ser el primer gol del Barça a la competició al Miniestadi contra el PSV Eindhoven (2-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut