Barça Femení – LSK Kvinner (prèvia): Volen tornar a fer història

Barça Femení – LSK Kvinner (prèvia): Volen tornar a fer història

19.00h, Barça TV: Les blaugrana, en el millor moment, reprenen la Lliga de Campions davant del campió noruec en un Miniestadi que presentarà un gran aspecte

Dia de Champions League al Miniestadi. Cinc mesos després, el Barça reprèn la màxima competició continental en l’anada dels quarts de final contra el LSK Kvinner noruec. És el millor moment per a les culers, després de l’enorme triomf al Wanda Metropolitano del diumenge. Ara, volen tornar a fer història i somien en classificar-se per segona vegada per a unes semifinals de la Lliga de Campions.

Tot sembla indicar que el Miniestadi presentarà un bon aspecte per rebre el campió noruec. Un rival que es troba en pretemporada, nodrit de futbolistes molt prometedores i internacionals pel seu país, campió de la prestigiosa Algarve Cup.

El Barça, en canvi, es troba en l’equador de la marató de 6 partits en 18 dies. Sense la lesionada Asisat Oshoala, el conjunt blaugrana buscarà el millor resultat possible per afrontar la tornada a l’Arasen Stadion, d’aquí a una setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut