Barça Lassa - Herbalife Gran Canària: Triomf contundent per seguir amunt (93-64)

Els barcelonistes han superat amb autoritat al conjunt canari gràcies als 19 triples (igualant el rècord històric culer a l'Eurolliga) per mantenir-se a la part alta de la classificació

El Barça Lassa ha iniciat de la millor manera possible una setmana trepidant, on disputarà fins a tres partits. Els de Pesic han superat amb contundència a l'Herbalife Gran Canària (93-64) en un bon partit dels barcelonistes, que han anotat fins a 19 triples (igualant el rècord històric del club a l'Eurolliga), i aconsegueixen una victòria molt important per mantenir-se a la part alta de la classificació.

Inici igualat

El matx ha iniciat amb molta igualtat, amb un primer quart en el qual cap dels dos conjunts ha pogut dominar amb claredat. Els culers, però, han aconseguit marxar al final dels primers 10 minuts per damunt del marcador amb un total de cinc triples anotats, amb Pangos Singleton anotant dos cadascun (22-19).

Un parcial d'11-4 a l'inici del segon quart ha obert la primera escletxa, amb el Barça Lassa situant-se a +10 (33-23). Tot i així, el Gran Canària s'aferrava al matx, i un bon parcial de 0-7, ha tornat a igualar el matx (33-30). Els culers però, seguien molt endollats des de la línia de tres, i Kuric, amb tres triples, ha permès als de Pesic marxar al descans per damunt del marcador (38-35).

Reacció blaugrana

Ja al tercer quart, els culers han aconseguit obrir una escletxa que seria impossible per als visitants. Tot i la reacció inicial dels canaris (38-39), un espectacular parcial de 22-5, ha permès als barcelonistes deixar el partit gairebé encarrilat en els darrers minuts del tercer període. Els triples de Singleton, Pangos, Ribas i Kuric han estat claus en la reacció culer, que marxaria al darrer quart amb un +17 al marcador (63-46).

L'últim quart ha seguit la mateixa dinàmica que els darrers minuts del tercer, amb el Barça molt endollat en atac i sense donar opcions al Gran Canària. Els culers han seguit intractables en els triples, i és que han acabat sent 19 (5 de Pangos, 4 de Kuric, Singleton i Ribas i 2 d'Smits), igualant el rècord blaugrana a l'Eurolliga. Finalment, victòria contundent dels de Pesic (93-64) que mantenen la cinquena plaça i comencen de la millor manera la setmana.