El planter, també va viure un cap de setmana per emmarcar

El planter, també va viure un cap de setmana per emmarcar

Un títol de Lliga, un derbi juvenil guanyat i victòries importants en els equips femenins formatius

No només el primer equip va viure un cap de setmana esplendorós, els quatre equips de base femenins també van sumar nous èxits. A banda del primer títol de la temporada al planter del club, protagonitzat per l’Infantil, també es va saldar amb golejada el derbi juvenil i el filial i l’Aleví van aconseguir triomfs valuosos. Ara els repassem:

Pardinyes – Barça B (1-2)
Les noies entrenades per Jordi Ventura van vèncer en un camp complicat, el del vuitè classificat, el Pardinyes. I això que es van haver de refer d’un doble sotrac inicial: un gol anul·lat per un fora de joc molt rigorós només començar i l’1-0 en contra tot just al minut 10. En una nova mostra de caràcter i ambició, les culers remuntarien amb dos gols de la ja pitxitxi Carla Armengol, un abans del descans i l’altre entrant al tram definitiu, assistida per Helena Barco. Així, el Barça cada vegada té més a prop l’objectiu marcat des de principis de temporada: Quedar entre els quatre primers classificats que permetrien l’ascens a Primera B. A falta de 12 punts per disputar, en té vuit més que el cinquè, el Collerense.

Juvenil-Cadet – Espanyol (3-0)
Les de Pablo Álvarez s’uneixen al Barça B i l’Infantil i també han guanyat els dos derbis de la temporada, tant a Sant Adrià com a Sant Joan Despí. El d’aquest dissabte va certificar la línia excel·lent de les locals, que lideren la Lliga amb 70 dels 72 punts possibles. Alba Caño va obrir la llauna al primer temps i un doblet d’Alicia Infante al segon va sentenciar.

Sant Vicenç dels Horts – Aleví (1-8)
Com ja ve sent habitual, la golejada més àmplia del cap de setmana la van protagonitzar les més menudes. Ara bé, en aquesta ocasió va tocar remuntar un gol al primer minut. El quadre dirigit per Jaume Comellas es va aconseguir refer gràcies als gols de Celia Segura (3), Lorena Cubo (2), Beatriz Pérez, Nerea Sánchez i Clara Serrajordi.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut