12a classificació consecutiva per als quarts

12a classificació consecutiva per als quarts

El FC Barcelona té el rècord de la Champions League en presències consecutives entre els vuit millors equips d’Europa

El FC Barcelona s’ha classificat per 12a vegada consecutiva per als quarts de final de la Champions League, rècord de la competició. Cap altre equip europeu ha assolit una fita igual que la del conjunt blaugrana, que divendres coneixerà el seu rival als quarts i també els dos possibles rivals d’una hipotètica semifinal de la Lliga de Campions.

En aquestes 12 edicions, el Barça ha deixat enrere rivals sempre potents a la ronda de vuitens. Han estat el Celtic de Glasgow, l’Olympique Lió (dos cops), l’Stuttgart, l’Arsenal (dos cops), el Bayer Leverkusen, l’AC Milan, el Manchester City (dues temporades seguides), el PSG i el Chelsea la temporada passada.

Ara l’equip afronta la que està sent la prova més complicada durant les últimes temporades: guanyar els quarts i passar a semifinals. Atlètic de Madrid, Juventus i Roma han barrat el pas del conjunt blaugrana els tres últims anys.

Rècord: 30 partits consecutius sense derrota al Camp Nou

A banda de classificar-se per als quarts de final, el FC Barcelona segueix ampliant el seu rècord d’imbatibilitat com a local a la Champions League. Ja fa 30 partits consecutius que no cau a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut