FC Barcelona - Moritz Vendrell: Partit gran per començar la segona volta

FC Barcelona - Moritz Vendrell: Partit gran per començar la segona volta

Els vendrellencs porten una molt bona ratxa de partits i són un equip molt diferent del de la primera jornada de Lliga Els de Ricard Muñoz saben que no poden fallar contra un equip que històricament sempre crea problemes

El Barça d'hoquei patins rep aquest dissabte (18 h, Barça TV i www.fcbarcelona.cat) el Moritz Vendrell en la que serà la primera jornada de la segona volta de l'OK Lliga. Els de Ricard Muñoz, que són líders invictes amb 43 de 45 punts possibles, s'enfronten a un rival que ha anat de menys a més en els últims partits i que ha encadenat cinc victòries consecutives per poder assolir l'objectiu de classificar-se per a la Copa del Rei. Així doncs, tot fa preveure que el partit no tindrà res a veure amb el 2-9 que es va produir a l'anada.

El rival

Ocupa la sisena posició de la taula amb un total de 23 punts, ha marcat 56 gols i n'ha rebut 66. Els homes de Pere Varias han guanyat sis dels últims set partits, amb cinc triomfs seguits, superant rivals complicats com l'Igualada, el Manlleu, el Tordera, el Lleida i l'Alcoi. Així doncs, el Moritz Vendrell de ben segur que serà diferent del de la primera volta. "És un equip que ara està molt bé, han fet una gran ratxa de cinc partits seguits guanyant i porten dinàmica positiva”, va comentar Xavi Barroso en la prèvia del partit.

El Barça

Pel que fa als homes de Ricard Muñoz, que recuperen Marc Torra, el partit s'afronta com una final més, com ho és cada partit. I és que el fet que el Liceo tan sols estigui a tres punts dels blaugranes no dóna marge d'error als catalans: "Com tots els partits aquest és molt important, històricament ens han plantejat molts problemes i aquest dissabte no serà una excepció. Hem de fer un gran partit".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut