Eusebio: “Coneixem el camí i treballem per canviar la situació”

Eusebio: “Coneixem el camí i treballem per canviar la situació”

El tècnic del Barça B va valorar la derrota al camp del Leganés apel·lant aconseguir “l’esperit d’equip que estem buscant”, i continua confiant plenament en els seus jugadors

El Barça B no va poder aconseguir la victòria en un dels camps més forts de la Lliga Adelante, on el Leganés ha aconseguit 21 dels seus 26 punts a la Lliga i on només ha cedit una derrota. El tècnic del filial, Eusebio Sacristán, en la roda de premsa posterior al partit a l’estadi de Butarque va mostrar la seva confiança en els seus jugadors per canviar la dinàmica de l’equip: “Tenim jugadors de qualitat i estic convençut que tornarem a ser més forts, seguirem insistint fins que ens arribi el premi”.

Compromès amb l’equip

L’entrenador de La Seca va veure com l’equip perdia 2-0 a Leganés, però no abaixa els braços: “Aquest és un equip que treballa dia a dia per millorar, per ser un equip més fort, més complet, més determinant, i cal seguir treballant en això, amb les mateixes ganes tots els dies”. A més, Eusebio coneix la situació del filial i ja l’ha viscuda altres anys: “A vegades els equips filials tenen aquestes coses, aquestes dinàmiques. És una categoria molt igualada, molt intensa, tots els equips són molt forts. Per aconseguir fer una bona temporada necessitem estar units i posar el millor de nosaltres mateixos per guanyar els rivals”. “Coneixem el camí i treballem per canviar aquesta situació, ja l’he viscuda altres vegades i hem tirat endavant. Aquest és el meu equip, estic a mort amb ell i capgirarem la situació”, ha afegit Eusebio Sacristán.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut