Volen una altra victòria

Volen una altra victòria

Fins a cinc jugadors amb passat blaugrana, a la plantilla del Peníscola

El FC Barcelona jugarà davant del Peníscola Bodegas Dunviro dissabte a partir de les 16.30 h (Barça TV i per ‘streaming’ a www.fcbarcelona.cat) el 18è partit de Lliga amb la intenció d’assentar-se a la primera plaça de la LNFS.

Malgrat la derrota en Copa davant de l’Inter, el FC Barcelona vol girar full al més aviat possible i ajornar el partit de tornada fins d’aquí auns dies. Ara el que toca es centrar-se en la Lliga i mirar de mantenir la primera posició de la classificació. Actualment els de Carmona avantatgen en un punt ElPozo Múrcia i l’Inter Movistar.

El precedent

El partit de la primera volta jugat a terres castellonenques va suposar la primera derrota del Barça aquesta temporada. Els blaugranes no van quallar un bon partit i van caure derrotats per 3-2 després que Sergio Lozano i Lin es marquessin en pròpia porta. De res van valdre els gols de Ferrao i Bateria, ja que el gol d’un altre exblaugrana, Fran Conde, va fer sumar la primera victòria del Peníscola contra el Barça.

Cares conegudes

Al planter del Peníscola hi apareixen jugadors amb passat blaugrana. Els homes de Carlos Muñoz tenen cedits el porter Chema Mella i l’ala Pol Pacheco. A més, els tanques Fran Conde i Davis Asensio i l’ala Javi Alonso són jugadors que van passar pel futbol formatiu culer ara fa uns anys i de ben segur que voldran reivindicar-se davant del seu exequip.

Les baixes culers

Carmona continua sense poder comptar amb Bateria, que encara la fase final de la seva lesió, ni amb Cristian, que es va lesionar el menisc ara fa dues setmanes. Qui tampoc podrà ajudar els seus companys és Ari Santos després d’haver estat ser sancionat per a quatre partits. El millor de tot és que el de Peníscola és l’últim partit en què el brasiler haurà de veure els seus companys des de la grada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut