Wael Jallouz: Un diamant per polir

Wael Jallouz: Un diamant per polir

Una visió dels periodistes de Tunísia al voltant del primer jugador del seu país a les files del Barça d’handbol

Wael Jallouz viu la seva primera temporada com a jugador del Barça d’handbol. Aquests dies el jove jugador tunisià està disputant el Mundial a Doha amb la seva selecció, i avui parlem amb dos periodistes de ràdio de Tunísia que coneixen fa molt de temps el jove lateral.

Capacitat de creixement

Sana Barhoumi, de Ràdio Tunisienne, i Hanza Mghirbi, de Ràdio Horria, segueixen a Qatar l’activitat de Tunísia. Periodistes radiofònics que són dos experts en handbol i bons coneixedors de Wael Jallouz des de fa molt de temps.

Barhoumi afirma: “Jallouz és un jugador jove, que ha de créixer i anar millorant en aspectes del joc. Quan desenvolupi la seva maduresa serà un gran jugador”.

“Ell és un jugador important per a Tunísia. Des de la seva posició al lateral ens ha d’ajudar en el treball ofensiu, en què destaca la seva capacitat de llançament”, explica Sana Barhoumi.

Orgull de país

“Jallouz és el primer tunisià que juga amb el FC Barcelona. Tunísia és un país on hi ha molts seguidors del Barça i n'estem plenament orgullosos”, comentava el periodista de Ràdio Horria Hanza Mghirbi.

Mghirbi assegura: “Jallouz té l'oportunitat de jugar en un gran club com és el FC Barcelona i de poder optar a la VELUX EHF Champions League. És una gran responsabilitat per a ell”.

Aquí podeu accedir a la fitxa de Wael Jallouz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut