El moment de Gonzalo Pérez de Vargas

El moment de Gonzalo Pérez de Vargas

El jove porter blaugrana viu el seu primer Mundial la temporada que ha tornat a Barcelona, un punt important de la seva carrera

El porter toledà del FC Barcelona d’handbol, amb 24 anys acabats de fer, defensa la porteria de la selecció espanyola en aquest Mundial i la blaugrana al llarg de la temporada. Pérez de Vargas viu un moment de creixement i, alhora, de consolidació. Amb la seva opinió i la de diversos experts repassem com està i com veuen el blaugrana.

Prudència, maduresa i paciència

Aquestes són tres virtuts destacades de la personalitat de Gonzalo Pérez de Vargas. Lluny de tots els afalacs rebuts durant aquests dies, i a preguntes sobre si aquest era el seu any, el porter del FC Barcelona d’handbol deia: “És una mica aviat per dir-ho, són canvis molts grans per a mi. Sóc al Barça, que és el lloc on volia ser. És el millor lloc per fer un any de confirmació”.

Seguint el fil de si era aquesta la seva temporada de confirmació, el blaugrana explicava: “Queda molta temporada i Mundial; tant de bo puguem dir-ho a final de temporada”.

Els experts opinen sobre Pérez de Vargas

Javier Sánchez, 'El Mundo': “Em sorprèn el seu nivell a la porteria, ja que els grans porters acostumen a brillar a partir dels 30 anys. Té molt talent i entrarà dins la llarga tradició de porters espanyols”.

Javier Romano, 'Marca': “No s’albira encara fins on pot arribar”.

David Barrufet, exporter del FC Barcelona d’handbol: “És un porter excepcional i una persona molt intel·ligent”.

Diego González, Cadena SER: “Serà un gran porter, ja que té les qualitats i a la vegada gran capacitat de recorregut”.

Lourdes García Campos, TVE: “Cada cop que el veig a la porteria m’inspira molta calma”.

Luís Malvar, Cadena COPE: “És el futur porter titular indiscutible de la selecció espanyola”.

Javier Izu, RNE: “Un jugador en plena evolució i que encara no ha arribat al seu sostre profesional”.

Lluís Carles Pérez, 'Mundo Deportivo': “Amb l’edat que té posseeix una maduresa que poques vegades he vist en un porter d’handbol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut