Ricard Muñoz: “El Vilafranca està en un moment molt sòlid”

Ricard Muñoz: “El Vilafranca està en un moment molt sòlid”

El tècnic blaugrana alerta del perill de l’equip del Penedès i diu que “estan amb molta moral i tenen jugadors experimentats i especialistes” “Estem bé i tenim una altra final més contra el Vilafranca, tres punts que ens importen molt”, comenta Álvarez

Ricard Muñoz i Pablo Álvarez han atès els mitjans informatius aquest divendres per parlar del partit d’aquest dissabte al Palau contra el CP Vilafranca Capital del Vi. Els blaugranes, que a la pista de l’Alt Penedès van guanyar per 1-3, van haver de patir per endur-se els tres punts i el tècnic Ricard Muñoz ja ha avisat dels perills del Vilafranca.

Al seu camp ens va costar molt, ens ho vam trobar molt organitzat, es van posar per davant i esperem un altre tipus de partit al Palau. Serà un Vilafranca semblant, però nosaltres estem més madurs i en línia de joc ascendent i esperem superar-los”, ha explicat Ricard Muñoz sobre l’equip que entrena Jordi Garcia i que actualment ocupa la 8a posició a l’OK Lliga amb 23 punts. Pel que fa al moment del Vilafranca, Muñoz ha explicat que “va començar més irregular, però està molt sòlid i porta 8 partits sense conèixer la derrota”, fet que alerta de la perillositat d’un equip que ha puntuat a pistes importants com Alcoi i Cerceda.

Pablo Álvarez, per la seva banda, ha comentat: “Estem amb confiança, venim d'un partit molt complicat i del qual vam sortir reforçats. Ara tornem a la competició domèstica, estem bé i tenim una altra final més contra el Vilafranca, tres punts que ens importen molt”. El davanter blaugrana, que és el màxim golejador de l’equip amb 24 gols, ha afegit: “No serà un partit gens fàcil, vénen reforçats i amb un estat anímic increïble i els ha donat molta confiança. Ens complicarà la vida fins al final del partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut