FC Barcelona – La Bruixa d’Or Manresa: Volen completar una bona setmana

FC Barcelona – La Bruixa d’Or Manresa: Volen completar una bona setmana

Els blaugranes, amb el dubte d’Abrines, amb grip, reben un Manresa que compta amb l’exblaugrana Grimau i el cedit Marc Garcia Els de Pedro Martínez ocupen el 16è lloc de la classificació amb cinc victòries i vénen de superar amb facilitat l’Obradoiro

Clàssic del bàsquet català al Palau Blaugrana aquest diumenge (12.30 h, Esport3). El Barça rep el Bàsquet Manresa en un partit en el qual no es pot fallar, ja que les posicions capdavanteres de la Lliga Regular van molt cares i els homes de Xavi Pascual, que complirà 300 partits dirigits a la banqueta blaugrana, saben que a casa no es poden escapar victòries. A més, després del triomf contra el Zalgiris acabar la setmana amb un triomf contra el Manresa seria molt bo per a la moral de l’equip, que la setmana vinent visita la pista del Madrid a Europa.

El rival

Disposa d'un jugador cedit pel Barça, Marc Garcia, i de diversos exblaugranes com són Álex Hernández i l’excapità Roger Grimau, que de ben segur serà molt ben rebut per l’afició blaugrana. És un equip molt lluitador, amb molt cor i que està entrenat per Pedro Martínez, molt experimentat a la categoria. El seu màxim anotador és Zeljko Sakic, amb 11,1 punts, i el base Devin White és un altre dels jugadors més perillosos (10,8 punts). La baixa de l’interior Ogilvy, sensible per als manresans.

El Barça

Amb el dubte d’Abrines, que es va perdre el partit contra el Zalgiris per una grip, el Barça rep el Manresa amb confiança i amb moltes ganes de tornar a guanyar a la Lliga Endesa després de la derrota a Vitòria. Un altre triomf donaria impuls a un equip que en pocs dies començarà el tram més decisiu de la temporada al Top 16 de l’Eurolliga i també amb la Copa del Rei. Abans, però, cal superar el Manresa, el Tenerife i el Joventut a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut