Trobada de Bartomeu amb els empleats

Trobada de Bartomeu amb els empleats

El president ha presentat formalment el nou director general, que ha anunciat l’organigrama del Club i ha repassat els reptes de treball de cada àrea

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, s’ha reunit aquest dijous amb el col·lectiu d’empleats del Club per presentar formalment el director general, Ignacio Mestre, i fer un repàs de la situació de l’Entitat. En una breu introducció, Bartomeu ha excusat que aquesta trobada no s’hagi celebrat abans, a causa de l’activitat frenètica que es viu al Barça.

Ignacio Mestre s’ha dirigit per primera vegada als empleats a l’Auditori 1899, en un format que es vol repetir cada tres mesos. El director general, que fa poques setmanes que va assumir el càrrec en substitució d’Antoni Rossich, ha anunciat els detalls del nou organigrama del Club, després dels canvis dels últims mesos. A més, ha repassat els principals reptes que s’estan abordant en cadascun dels departaments de l’Entitat i ha demanat la màxima implicació i il·lusió dels empleats per assolir els objectius establerts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut