Suport a la nova etapa del Barça B

Suport a la nova etapa del Barça B

Els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Mestre, el directiu Silvio Elías, el director d'Esports Professionals Albert Soler i el membre de la Comissió Tècnica Carles Rexach presencien l’estrena de Vinyals al B

El Miniestadi ha comptat amb una gran representació institucional aquest dissabte a la tarda. Els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Mestre (que abans havia presenciat el Femení A i el Juvenil A a la Ciutat Esportiva), el directiu Silvio Elías, el director d'Esports Professionals Albert Soler, el membre de la Comissió Tècnica Carles Rexach i l'assessor presidencial, Josep Maria Fusté, han donat suport al filial blaugrana en la seva nova etapa amb Jordi Vinyals al capdavant de l’equip.

També hi han assistit els responsables de les categories inferiors Jordi Roura, Aureli Altimira i Pere Gratacós i els tècnics del primer equip, Juan Carlos Unzué i Joan Barbarà.

El Barça B-Alabès, corresponent a la 25a jornada de Lliga a Segona A, ha començat a les 20 hores i era el primer partit després que dilluns s’anunciés la rescissió del contracte d’Eusebio Sacristán com a tècnic del filial culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut