FC Barcelona - Hyundai Steel Red Angels WFC (1-0): Victòria en el retorn de Miriam (1-0)

Les noies de Xavi Llorens s’imposen a les campiones de Corea del Sud gràcies a un gol solitari de Gemma Gili La nota positiva del partit ha estat la reaparició de Míriam Diéguez als terrenys de joc després d’una llarga lesió

El Femení A del Barça ha superat el Hyundai FC per 1-0 en un amistós disputat a la Ciutat Esportiva. Les noies de Xavi Llorens s’han imposat a les campiones coreanes en un duel en què el tècnic de Cardedeu ha pogut donar minuts a aquelles jugadores menys habituals. En total han disputat el partit les 22 jugadores disponibles, i Llorens ha tret un onze diferent en cada part. La primera meitat ha estat molt igualada amb ocasions a ambdues àrees. Tot i això, l’equip que creava més perill era el Barça i només faltava materialitzar les ocasions.

A la segona meitat el domini ha estat absolut per part blaugrana i les noies de Xavi Llorens no han donat cap opció a les coreanes. Així doncs, les ocasions només eren per al Femení A, i Gemma Gili ha estat l’encarregada d’anotar l’únic gol del partit. Tot i això, amb el rival grogui les culers han tingut fins a quatre ocasions clares per augmentar l’avantatge en el marcador. El partit ja no ha tingut més història i les jugadores ja comencen a pensar en el partit de Lliga d’aquest cap de setmana contra l’Albacete.

Reaparició de Miriam Diéguez

Una de les notes positives del partit ha estat el retorn de la jugadora de Santa Coloma de Gramenet als terrenys de joc. Després de sis mesos de lesió la migcampista blaugrana ha disposat de 45 minuts contra l’equip coreà i ha rendit a un molt bon nivell. El tècnic Xavi Llorens ha destacat l’actitud i l’atreviment de la futbolista durant els minuts que ha jugat i ha afirmat que ha estat a l’alçada del matx. Llorens ha reconegut que Miriam Diéguez viatjarà amb l’equip cap a Albacete aquest cap de setmana, on podria tornar a tenir minuts en partit oficial.