Entrenament previ a la pista annexa del Gran Canaria Arena

Entrenament previ a la pista annexa del Gran Canaria Arena

Els homes de Pascual han fet una sessió de poc més d’una hora per seguir preparant el partit de semifinals contra l’Unicaja d’aquest dissabte (19h, TVE) "Té resposta defensiva i ofensiva a tot, és un rival de primeríssim nivell", comenta Xavi Pascual

El Barça de bàsquet s’ha entrenat aquest divendres per la tarda a la pista annexa del majestuós Gran Canaria Arena. Mentre s’estava disputant el Reial Madrid - CAI Saragossa els blaugranes han fet una sessió d’entrenament per preparar la gran semifinal d’aquest dissabte contra l’Unicaja de Màlaga. Cal recordar que l’últim cop que es van veure les cares en una semifinal, el 2003 a València, els catalans van guanyar i van acabar sent campions.

“L’Unicaja, molt sòlid”

Després de visitar la Fan Zone i veure el partit de la Minicopa, Xavi Pascual i diversos jugadors han atès els mitjans informatius que s’han aplegat a l’hotel de concentració blaugrana: “L’Unicaja està molt sòlid, com tot l’any, amb bona defensa, bé en el rebot, és el líder de la Lliga Endesa i està fent les coses molt bé”, ha comentat un Pascual que també ha afegit que: “Té resposta defensiva i ofensiva a tot, és un rival de primeríssim nivell, té una plantilla llarga i amb jugadors consagrats”.

“Ha demostrat un alt nivell”

Una altra veu autoritzada del vestidor és Marcelinho Huertas. El base brasiler ha comentat que l’Unicaja, aquesta temporada, “ha demostrat un alt nivell i sabem que és un equip molt complet, amb diferents armes, amb punts a les mans i amb jugadors en gran moment de forma”. A més, Huertas ha recordat que del partit de Barcelona es queda “amb el triple d’Abrines” i ha admès que té “moltes armes” i que “Granger s’està sentint molt còmode, està en un gran moment”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut