El darrer quart allunya del triomf el Barça CBS (58-63)

El darrer quart allunya del triomf el Barça CBS (58-63)

Tot i dominar gran part del partit, les blaugranes cauen davant el Santa Rosa de Lima en el primer partit de la segona fase, que dóna accés a la Final Four d’ascens a LF2

Primer partit de la segona fase, que dóna accés a la Final A4 d’ascens a Lliga Femenina 2, del primer equip del Barça CBS. Al davant tenia un dels equips aspirants, l’SR Lima Horta A. Les de Tito Sobrín van tenir el partit a les mans, però la reacció visitant al darrer període va frustrar el triomf local.

Un quart per a cada equip

El partit va començar amb una certa igualtat, ja que els avantatges eren mínims per part dels dos equips, però tres triples consecutius de l’SR Lima Horta A a la meitat del primer quart li van permetre tenir un avantatge de 9 punts.

Al segon quart tot va canviar, en part gràcies a una defensa més agressiva i a més fluïdesa en atac, que van permetre capgirar la dinàmica de partit i no només igualar-lo, sinó aconseguir avantatges de 5 punts que no es van poder ampliar a causa dels errors defensius. De poder marxar al descans amb un avantatge favorable, se’n van anar un per sota.

El tercer quart va continuar la bona defensa mostrada al llarg del segon quart, fet que permetia portar el control del partit i poder castigar les diferents defenses plantejades per l’SR Lima Horta. Tot i el domini, en cap moment es van aconseguir avantatges superiors als 5 punts.

Fatídics sis minuts finals

Al darrer quart es va passar de l’eufòria d’una possible victòria a l’amargor de la derrota, ja que el Barça CBS va jugar els millors minuts del partit i va aconseguir que l’SR Lima Horta A no estigués còmode a la pista.

Una cistella de dos i dos triples consecutius van permetre agafar el màxim avantatge d’11 punts al minut 4. Però, com millor anaven les coses, l’SR Lima Horta va apujar l’agressivitat en defensa i va aconseguir forçar mals atacs i precipitació, i en atac va començar a castigar els errors que es van produir. Això va permetre igualar el partit a falta de 2 minuts per acabar.

A partir d’aquí el Barça CBS no va trobar la fluïdesa en atac ni la millor versió defensiva dels minuts anteriors, i no va poder capgirar el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut