TOP5: Els millors gols del Clàssic al Camp Nou

TOP5: Els millors gols del Clàssic al Camp Nou

Estem a les portes de jugar el Clàssic al Camp Nou i volem veure amb vosaltres els 5 millors gols que li hem marcat al Reial Madrid en els últims anys. És la millor manera de motivar-nos de cara al partit, veient com se'ls marca!
El partit que paralitza el planeta està a punt de començar. En els últims anys hem disputat infinitat de partits que han engrandit, encara més, la llegenda d'aquest enfrontament. Però el Clàssic de la Lliga és el Clàssic de la Lliga. A part d'eliminatòries de Champions o finals de Copa, el partit que s'ha mantingut com una constant durant tots aquests anys i que ens connecta amb tota la tradició és el partit de Lliga. Per això és tan important, perquè tot el pes de la tradició es trasllada, any rere any, als futbolistes que protagonitzen aquest duel.

El que us oferim en aquest vídeo és repassar els 5 millors gols que li hem marcat al Madrid al Camp Nou en temporades recents. Podreu veure gols que èpics marcats sota la pluja, uns altres que han superat un mur infranquejable i algun que ha donat la victòria a l'equip enmig de l'èxtasi de l'afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut