FC Barcelona-Sporting Huelva: A ritme de golejada (7-0)

Les noies de Xavi Llorens segueixen líders de la Lliga Femenina amb 9 punts d’avantatge respecte a l’Atlètic de Madrid

El Femení segueix imparable al capdavant de la Primera Divisió Femenina després de certificar una nova golejada a la Ciutat Esportiva (7-0), aquest cop contra l’Sporting Huelva. Les noies de Xavi Llorens no han trobat a faltar Vicky Losada i segueixen liderant la classificació amb 9 punts més que l’Atlètic de Madrid i 19 victòries en 21 partits. El balanç de gols és igualment espectacular: 69 a favor per només 5 en contra.

Pòquer de gols a la primera part

El Femení no ha donat cap opció a l’Sporting Club de Huelva i només ha necessitat 45 minuts per encarrilar una nova victòria. Amb el partit sota control des dels primers minuts de joc, les blaugranes han donat un autèntic recital de futbol ofensiu i aviat han obert la llauna gràcies a un cop de cap de Ruth García després d’una centrada de Marta Torrejón (min 11).

Als cinc minuts, Marta Corredera ha enviat la pilota al pal amb el cap. L’egarenca ha demostrat una vegada més les seves qualitats a l’extrem dret, driblant, arribant a la línia de fons per centrar o rematant directament a porteria. En una de les seves incursions per banda dreta ha posat la pilota al punt de penal perquè Sonia Bermúdez fes el segon, també de cap.

Abans de la mitja hora de joc, la fusta ha tornat a negar el gol a Corredera. Tot era qüestió de temps, perquè al minut 31 la de Terrassa ha aprofitat una relliscada de la portera visitant, Sarita, per fer el tercer del Barça. I el tercer de cap. Abans del descans, Sonia ha rebut dins l’àrea per retallar i fer el quart gol blaugrana i el segon del seu compte particular.

No baixen el ritme

A la represa el partit ha seguit tenint només color blaugrana al minut 62 Corredera feia el cinquè amb un xut creuat. La diferència ha estat abismal al llarg dels 90 minuts i la golejada podria haver estat molt més dilatada si Willy, Núria o Corredera haguessin aprofitat les seves ocasions.

Ho ha fet Willy Romero al 83, que només ha hagut d’empènyer una bona centrada de Corredera. L’egarenca s’ha fet un fart de penjar pilotes des de la línia de fons i en una jugada pràcticament calcada, amb les mateixes protagonistes, Romero ha tancat la golejada (7-0) a tres minuts del final.

Melilla, seu de la Copa de la Reina

La ciutat autònoma de Melilla acollirà la final a quatre de la Copa de la Reina Femenina. Les blaugranes buscaran revalidar el títol de campiones, ja que han sortit guanyadores en les dues darreres edicions.