El Sub-18, campió de Lliga

És el tercer títol de la secció d’hoquei gel aquesta temporada; els blaugranes van superar el Jaca per 7-4 en el partit que els donava el títol

Els Sub-18 del Barça d’hoquei gel es va proclamar aquest cap de setmana campió de Lliga després de superar el Jaca per 7-4 en el penúltim partit de la competició. El matx va començar amb molta intensitat i tots dos equips disposaven de diverses ocasions, fins que al minut 7:28 una jugada amb superioritat d'Oriol Rubio posava l’1-0 al marcador. Tres minuts més tard Òscar Rubio va aconseguir el 2-0 que eixamplava les diferències. L'equip visitant va situar el 2-1 després d’una errada, i amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part el Jaca va empatar a dos gols, però Nil Comas i Oriol Rubio van situar el 4-2 al cap de pocs minuts, la qual cosa donava més tranquil·litat a l’equip blaugrana. L'enfrontament, però, no estava decidit, ja que el Jaca va fer el 4-3 que garantia l’emoció final. De nou Nil Comas aconseguia un gol molt important, i Òscar Rubio situava el 6-3 que donava tranquil·litat als catalans. Baldris, del Jaca, va fer el 6-4, però els barcelonistes no van patir, ja que Nil Comas va anotar el setè gol, que proclamava els blaugranes campions de Lliga a una jornada del final.