Primer triomf del bàsquet femení a la segona fase (46-59)

Primer triomf del bàsquet femení a la segona fase (46-59)

Les blaugranes s’imposen al Platges de Mataró, un dels equips cridats a lluitar per l’ascens de categoria

Primer desplaçament d’aquesta segona fase del primer equip del Barça CBS, contra un rival molt complicat que en la primera jornada havia guanyat un dels favorits a estar a la Final A4. Un segon i un tercer quart brillants van donar el triomf a les de Tito Sobrin.

El segon quart, clau

El partit ha començat amb una certa igualtat. Les alternatives al marcador han estat les constants, però en cap moment cap dels dos equips ha aconseguit controlar el matx.

No ha estat fins al segon quart que el Barça CBS ha agafat el ritme, mitjançant el rebot defensiu i una defensa més agressiva. D'aquesta manera ha aconseguit els primers avantatges al marcador, que li han permès arribar al descans amb 3 punts de diferència, tot i que en alguns moments el marge ha estat al voltant dels 7 punts.

Joc brillant

El tercer quart ha estat un dels millors de tota la temporada. El treball defensiu ha tingut un pes molt important, ja que no permetia tirs i atacs còmodes al Platges de Mataró. L’atac en aquest quart ha estat molt fluid i ha aconseguit trencar les defenses alternatives.

El darrer quart començava amb un avantatge favorable de 20 punts per part del Barça CBS, que no ha continuat amb el treball del quart anterior, fet que el Platges de Mataró ha aprofitat per anar retallant les diferències. En cap moment, però, ha aconseguit baixar dels deu punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut