Panathinaikos – FC Barcelona: Partit decisiu a Atenes

Panathinaikos – FC Barcelona: Partit decisiu a Atenes

Un triomf a l’OAKA deixaria els de Pascual en una situació propícia per al desenllaç del Top 16 i amb el bàsquet average a favor (20:45 hores, Esport3 i C+ Deportes)

Partit decisiu i clau a l’OAKA. Un triomf donaria un petit marge de maniobra als catalans, que haurien fet la feina amb resultat doble: allunyar l’equip grec a una victòria i, a més, guanyar-li el bàsquet average que pot ser decisiu en el tram final del Top 16. I el més important: tornar a vèncer a domicili, ja que en aquest Top 16 els de Pascual no coneixen la victòria lluny del Palau i l’últim cop que ho van fer va ser a l’OAKA, en l’última jornada de la primera volta (67-80).

El rival

Té actualment el mateix balanç que el Barça en el Top 16 (5-3), però ocupa el quart lloc per la diferència de punts general. Compta amb una gran plantilla a la qual ha afegit més físic en el joc interior. Va incorporar a la finestra de fitxatges, al final de la primera volta del Top 16, el poderós Gani Lawal. L’aler pivot nord-americà d’origen nigerià, de 26 anys, acompanyarà en el joc interior a James Gist, Esteban Batista, Antonis Fotsis i Loukas Mavrokefalidis, formant així un joc interior amb molts recursos.

A més, en el joc exterior, té diferents armes ofensives, sent AJ Slaughter el màxim anotador dels verds amb 11,5 punts per partit, seguit per Esteban Batista amb 10.3. Gist (9.2), Pappas (9.1), Giankovits (8,9) i Fotsis (8.4) també s’apropen a la desena de punts.

El Barça

Arriba a aquest partit en bones condicions després de sumar dues victòries en l’última setmana contra l’Alba de Berlin i el Guipúscoa Basket . Per tant, els homes de Xavi Pascual afronten el partit amb la confiança i l’esperit de voler tornar a sumar a domicili i fer-ho en una pista en la qual saben ja què és guanyar. A Atenes han viatjat 13 jugadors i Pascual haurà de decidir a quin jugador dóna descans.

L’entrenador, Xavi Pascual, va reconèixer aquest dimecres que el Panathinaikos “és un rival francament difícil amb molt de físic, amb experiència i molta qualitat. A casa només han perdut una vegada en tot l’any i va ser contra nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut