El Passaport Sènior es podrà demanar a partir de dilluns

El Passaport Sènior es podrà demanar a partir de dilluns

Els socis majors de 70 anys interessats que compleixin els requisits per obtenir el carnet acreditatiu hauran d’apropar-se fins a l’OAB per fer la sol·licitud corresponent

Dilluns, 16 de març, s’inicia el procés per demanar el Passaport Sènior, un nou document acreditatiu del FC Barcelona dirigit als socis majors de 70 anys que tinguin una antiguitat de 25 anys, que no siguin abonats al Camp Nou, que no ho hagin estat en els últims cinc anys i que no disposin de cap passi de favor emès pel Club. Amb aquest nou avantatge aquest col·lectiu podrà accedir gratuïtament a veure els partits de futbol al Camp Nou a partir del 8 d’abril, coincidint amb l’enfrontament de Lliga entre el FC Barcelona i l’Almeria (20 hores).

En el cas del Passaport Sènior, la sol·licitud s’haurà de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per part del titular interessat. Un cop disposin del Passaport Sènior, els socis l’hauran d’activar en un termini comprès des de sis dies abans del partit al qual es vulgui assistir i fins que comenci, mitjançant l’aplicació mòbil ‘FCB Passaport’ compatible amb els dispositius d’Apple i Android. També hi ha l’opció de fer l’activació a través del web del Club (www.fcbarcelona.cat).

El Passaport Sènior, juntament amb el Passaport Infantil i el projecte ‘Nens al Camp Nou’, té l’aforament limitat i, per tant, es recomana verificar la disponibilitat d’entrades gratuïtes per a aquests col·lectius abans de desplaçar-se a l’Estadi. A més, hi ha partits considerats d’alt risc pel Club en què no es podrà activar el Passaport. Seran els de Lliga i Copa del Rei contra el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid i les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de Lliga de Campions. A més, el Club es reserva l’opció de declarar excepcional algun altre partit.

Recordem que des de dilluns els socis menors i fins als 14 anys ja poden sol·licitar al lloc web del Club el Passaport Infantil. El termini en què es podrà demanar ‘on-line’ finalitzarà el 19 de març. A partir d’aleshores tots els interessats hauran de fer la petició de manera presencial a l’OAB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut