Xavi Pascual: “És un partit per a la confirmació”

Xavi Pascual: “És un partit per a la confirmació”

Després de quatre victòries seguides al Top 16, els blaugranes podrien classificar-se matemàticament per a quarts en cas de victòria contra l’Estrella Roja

Xavi Pascual ha atès els mitjans de comunicació abans de marxar a Belgrad, on el Barça de bàsquet disputarà dijous el partit de l’11a jornada del Top 16 contra l’Estrella Roja (19.15 h, Esport3). El preparador del Barça considera molt important i difícil un partit que, en cas de victòria, podria classificar els blaugranes per a quarts de final (hauria de perdre el Zalgiris a Tel Aviv). “Serà un partit per a la confirmació i la classificació”, ha manifestat Pascual, que creu que els blaugranes han de demostrar “estar en bon nivell i ser capaços d’anar creixent”.

Sobre el rival, Pascual ha destacat la joventut de l’equip de Belgrad. “Estan en un bon moment de les seves carreres esportives i tenen arguments esportius per fer-ho bé”, ha dit Pascual, que destaca sobretot Marjanovic. “És un jugador determinant, amb molt bon rebot d’atac i sempre ben posicionat”, diu Pascual. El tècnic del Barça també ha tingut bones paraules per a dos jugadors de perfil anotador com són Jenkins i Williams.

D'altra banda, Bostjan Nachbar ha posat de manifest la fortalesa de l’equip de Belgrad a la seva pista. “Si fem un començament bo ells es poden posar nerviosos per la pressió, però si se senten confiats poden ser un dels grans equips d’Europa a la seva pista”, ha manifestat el jugador eslovè, que afegeix que el FC Barcelona va per bon camí i que “està practicant un molt bon bàsquet”.

L’ambient de Belgrad

El tècnic culer considera important l’atmosfera que els blaugranes es trobaran al Kombank Arena de Belgrad. “És un ambient molt especial, un lloc on hi pot haver 20.000 espectadors a cada partit”, ha dit Pascual, que creu que aquesta atmosfera té també una part positiva. “L’ambient fa que el partit sigui difícil, però també serveix per treure el millor de cada jugador per guanyar fora de casa”, ha afegit el preparador català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut