El FC Barcelona s’adhereix a la campanya de la UFEC en contra dels greuges a l’esport català

El FC Barcelona s’adhereix a la campanya de la UFEC en contra dels greuges a l’esport català

Josep M. Bartomeu s’ha sumat a l’acte convocat en resposta a les accions legislatives que amenacen la desaparició de moltes entitats

Josep Maria Bartomeu, el president del FC Barcelona, ha participat aquest migdia en l’acte organitzat per la UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i celebrat al Poliesportiu Estació del Nord, en contra dels greuges a l’esport català, que ha reunit més d’un miler de persones. La campanya es posiciona en contra d’algunes accions legislatives del govern espanyol, com l’augment d’impostos i la implantació de la llicència única per al finançament de les federacions espanyoles amb recursos de les federacions autonòmiques, que perjudiquen la realitat del sector esportiu i amenacen la desaparició de moltes entitats.

Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), juntament amb nou presidents de federacions esportives del país, han fet una lectura del manifest, que ja compta amb més de 8.000 adherits, en què es destaca el greuge que pateix l’esport català. Tots els participants a l’acte han dut a terme una acció simbòlica en què s’ha ensenyat una targeta vermella amb el missatge ‘STOP Greuges Esport Català’.

En nom del FC Barcelona també hi ha assistit el vicepresident Jordi Cardoner. En l’acte també han participat, entre d’altres, Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Collet, president del RCD Espanyol, Jordi Villacampa, president del FIATC Joventut, i personalitats del món de la política com el conseller Francesc Homs o el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut