Alcorcón-Barça B: Sense fortuna a Santo Domingo (3-1)

Els de Vinyals, amb deu jugadors durant més d’una hora, cauen i seguiran una setmana més en descens

El Barça B seguirà una setmana més en zona de descens després de perdre per 3-1 al camp de l’Alcorcón. La mala sort ha condemnat el conjunt de Jordi Vinyals en una primera meitat molt negativa. Malgrat jugar amb 10 futbolistes durant més d’una hora per l’expulsió del porter Ortolá, els blaugranes han tingut ocasions per igualar el marcador al segon temps. Amb aquesta derrota, el Barça B encadena 7 partits sense guanyar i només 2 punts dels últims 21.

La mala fortuna continua present

Joan Campins debutava aquest dissabte com a titular amb el filial i no podria haver-ho fet amb més mal peu, ja que al minut 4 s’ha marcat en pròpia porta quan intentava rebutjar una pilota a la frontal de l’àrea. La mala fortuna segueix instaurada al Barça B, que s’ha fet tres autogols en els últims quatre partits.

L’Alcorcón ha estat com un huracà durant el primer quart d’hora. El conjunt local ha xutat fins a set cops, quatre dels quals a porteria. El Barça B no aconseguia arribar a l’àrea contrària, i al minut 25 la sort li ha tornat a girar l’esquena quan Bagnack ha cedit amb el cap a Ortolá. La pilota s’ha quedat massa curta i el porter barcelonista ha comès penal sobre David Rodríguez. Vermella directa i pena màxima en contra.

Gumbau retalla distàncies

El mateix David ha transformat el 2-0 i el Barça B ha hagut d’encarar més de 60 minuts amb un futbolista menys. Tot i això, cinc minuts després Gumbau ha pogut reduir distàncies amb un autèntic golàs d’esperó a la sortida d’un córner. El gironí l’ha enganxat de primeres al pal curt i la pilota ha acabat entrant per sobre de Jiménez.

El millor per al filial ha estat arribar al descans amb el 2-1. L’Alcorcón s’ha aproximat 12 vegades amb perill i ha disparat set cops entre els tres pals en tot el primer temps. El Barça, només un.

Donen la cara malgrat el 3-1

A la represa els de Vinyals han reaccionat i no han abaixat els braços en cap moment, fins i tot després d’encaixar el tercer, obra de David Rodríguez. El Pitxitxi de l’Alcorcón ha fet el 3-1 en recollir el rebuig d’una falta magistral que Guichón ha enviat a la creueta.

Tot i això, l’actitud dels blaugranes ha estat molt positiva. Malgrat jugar amb deu, el filial ha donat la cara i ha estat l’equip que més ocasions ha creat. Al minut 68 Gumbau s’ha topat amb el pal. Dos minuts després, Jiménez treia sobre la línia de gol un xut de Samper que ha acabat tocant Dongou. El mateix porter ha pogut rebutjar una falta executada per Gumbau. L’esforç del filial no ha donat els seus fruits i la primera meitat l'ha condemnat a una jornada més en zona de descens.