El Barça B podria proclamar-se campió de la Segona Divisió de la LNFS

El Barça B podria proclamar-se campió de la Segona Divisió de la LNFS

Els homes d’Andreu Plaza podrien guanyar per primera vegada un títol de Lliga

Jornada molt intensa la que espera els jugadors d’Andreu Plaza el cap de setmana vinent. Es juga l’última jornada de la Segona Divisió de la LNFS, i tots els partits es disputaran en el mateix horari per tal de veure qui serà el campió de Lliga i qui lluitarà per entrar al play-off per poder pujar a la millor Lliga del món de futbol sala.

Tercers amb possibilitats de ser campions

Els blaugranes són tercers a la classificació general a només un punt del segon, l’Elx CF, i a dos del líder, l’UMA Antequera. Els culers podrien proclamar-se campions de Lliga si guanyen el seu partit contra l’O’Parrulo Ferrol i si l’Elx i l’Antequera perden els seus enfrontaments respectius contra el Plásticos Romero Cartagena i el FS Valdepeñas. Aquesta temporada només hi ha hagut dos líders a la Segona Divisió de la LNFS, l’UMA Antequera i el FC Barcelona, el qual ho va ser durant 13 jornades de les 26 que conformen el campionat.

Èxit sense precedents malgrat les baixes

Tot i que els blaugranes en cap cas podrien pujar a la Primera Divisió perquè tenen el primer equip a la LNFS, seria un èxit sense precedents per als joves jugadors del planter barcelonista. Malgrat ser un equip molt jove del qual al final de la temporada passada van marxar els seus homes més experimentats, com Chema Mella i Fran Conde (al Peníscola Bodegas Dunviro), Roger Serrano (a l’Aspil Vidal Ribera Navarra), Pol Pacheco (va marxar a meitat de temporada al Peníscola) i Ferran Plana (lesionat des del mes de gener), ha demostrat durant tota la temporada la qualitat que té.

Rècord de victòries

A més, si els blaugranes guanyessin el seu partit davant dels gallecs de l’Oparrulo serien l’equip que més victòries hauria aconseguit durant tot el campionat, amb 17. Cap equip hauria guanyat més partits que els d’Andreu Plaza. El conjunt català també serà el segon millor atac de la competició, només superat per l’UMA Antequera. A falta d’una jornada, els culers sumen 105 gols, mentre que els andalusos n'han marcat 128.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut