El vicepresident Carles Vilarrubí, distingit amb la Creu de Sant Jordi

El vicepresident Carles Vilarrubí, distingit amb la Creu de Sant Jordi

La Generalitat li ha concedit “per la seva presència significativa en la vida econòmica i social catalana a través de diferents empreses i institucions”

El vicepresident del FC Barcelona Carles Vilarrubí ha estat distingit amb la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. Aquesta prestigiosa distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de fer un reconeixement a les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

La Generalitat de Catalunya ha concedit aquest guardó a Vilarrubí “per la seva presència significativa en la vida econòmica i social catalana a través de diferents empreses i institucions”. Destaca especialment la seva contribució en la posada en marxa i el desenvolupament dels mitjans de comunicació audiovisuals tant públics com privats en llengua catalana i el seu paper en la posada en marxa i consolidació de Catalunya Ràdio i RAC1.

Carles Vilarrubí, vicepresident tercer i responsable de l’Àrea Institucional i Internacional del Club, és també vicepresident de la banca Rothschild a Espanya i president del hòlding CVC Grupo Consejeros i de la corredoria d’assegurances Willis S&C i vocal del Consell d'Administració de Fira de Barcelona.

Els altres premiats blaugrana

Al llarg de la història hi ha hagut diferents personatges vinculats al FC Barcelona que també han rebut la Creu de Sant Jordi. Cal destacar, entre d’altres, els directius Josep Riba, Joan Mas, Joan Uriach, Fabià Estapé, Antoni Maria Muntañola, Marcel·lí Moreta, Gonçal Lloveras, Joan Llorens, Miquel Esquirol, Josep Lluís Vilaseca, Pere Vicens, Jaume Sobrequés, Salvador Alemany, Raimon Carrasco i Josep Lluís Rovira; el president Agustí Montal i Costa; Juan Antonio San Epifanio ‘Epi’, Johan Cruyff; Josep Maria Espinàs i Massip (coautor de la lletra del ‘Cant del Barça’), Francesc Mitjans (arquitecte del Camp Nou), l’Agrupació d'Antics Jugadors de Futbol del FC Barcelona, o el mateix FC Barcelona, l’any 1992.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut