Marc Carmona: “Hem de ser forts mentalment”

Marc Carmona: “Hem de ser forts mentalment”

El tècnic blaugrana preveu un partit “igualat, dur i molt intens” a les semifinals de la UEFA Futsal Cup

Els quatre entrenadors dels participants a les semifinals de UEFA Futsal Cup han ofert la roda de premsa prèvia oficial a l’escenari de l’esdeveniment, el Meo Arena. El tècnic del Barça, Marc Carmona, ha parlat així del seu duel amb l’amfitrió, l’Sporting de Portugal. “Preveiem un partit igualat, dur i molt intens. Prevenim totes les situacions tàctiques. Hem de ser forts mentalment”.

Una vegada estudiats els lusitans, els considera “molt diferents” dels que es van enfrontar a la Final a Quatre de Lleida el 2012. “Amb tots els respectes, és millor aquest Sporting”. Continuava: “És un equip compacte, ens ha agradat molt en atac i en defensa”.

El factor camp

Un aspecte que haurà d’afrontar el Barça és el factor camp. Uns deu mil espectadors animaran el rival. En relació amb això, Carmona ha afirmat: “Això pot tenir les dues cares, pot ajudar o portar a l’ansietat i el nerviosisme”. “Preferiríem jugar a Barcelona, és clar, però a les últimes edicions no sempre ha guanyat l’amfitrió. Ajuda però no és determinant”, recordava.

Alhora, veu el seu equip capacitat per a una cita d’aquesta alçada. “Em quedo amb la manera com ha reaccionat l’equip després de les dues derrotes. S'estan entrenant molt bé, com animals”, ha manifestat. I afegia: “No és com arribes, sinó com ho fas aquí”. D’altra banda, sobre les opcions que té de ser-hi Sergio Lozano, Carmona revelava: “L’estem posant amb comptagotes als entrenaments, veurem demà què fem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut