Entrades esgotades per a la Final a Quatre de Colònia

Entrades esgotades per a la Final a Quatre de Colònia

Divendres s’han venut les darreres entrades disponibles per a la VELUX EHF FINAL FOUR

Gran expectació la que s'ha creat per a la Final a Quatre de Colònia. Dimecres es posaven a la venda els abonaments per a la cita dels dies 30 i 31 de maig, i divendres s'han esgotat les localitats que tenia el FC Barcelona per a aquesta competició.

La recollida de les entrades es farà en exclusiva a la ciutat de Colònia, en un lloc que es comunicarà properament. Per a la recollida de les entrades s’haurà de presentar el soci o l'amic de l’handbol que hagi efectuat la compra identificant-se amb el seu DNI o document acreditatiu. Si no ho pot fer ell, ho podrà fer una tercera persona presentant la documentació següent:

•             DNI de la persona que recull les entrades.

•             Autorització signada pel soci o l'amic de l’handbol que hagi efectuat la compra de les entrades.

•             Còpia del DNI del soci o l'amic que ha efectuat la compra.

•             L’original del carnet de soci del FC Barcelona o l'amic de l’handbol.

El Club ofereix diferents propostes de viatge als abonats del Palau i els socis del Club que tinguin entrada i vulguin acompanyar l'equip a Colònia. Tota la informació de les opcions de viatge la trobareu en aquest enllaç.

Cal recordar que el Barça disputarà la primera semifinal de la Final a Quatre de Colònia a les 15.15 hores del dissabte 30 de maig contra el VS Vive Kielce.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut