Xavi Pascual: “Sempre ens juguem coses”

Xavi Pascual: “Sempre ens juguem coses”

La seriositat, el compromís i l’adequació de càrregues de treball, eixos del partit del Barça d’handbol a Gijón

Dissabte a les 20 h el Barça d’handbol jugarà la jornada 27 de la Lliga Asobal Bauhaus davant el Juanfersa Gijón al Pavelló de la Guia de la ciutat asturiana. Un partit sense transcendència directa a la classificació, ja que els blaugranes ja són campions de Lliga i els asturians ja ocupen plaça definitiva de descens. Pascual ha valorat el partit davant els mitjans informatius.

Concentració blaugrana

“Sempre ens juguem coses. Som el Barça, juguem on juguem i juguem contra qui juguem. Intentarem fer el millor partit possible. La Lliga està decidida i pensem en nosaltres. Ens interessa que els jugadors tinguin més minuts i més confiança”, explicava Xavi Pascual.

Respecte de la manera com podia enfocar el partit el Juanfersa Gijón, el tècnic blaugrana comentava: “Ells tampoc s’hi juguen res, juguen sense la pressió que han tingut fins ara. A casa sempre han estat concentrats. Ara ens hem de fixar en el que farem nosaltres”.

“Gijón és un lloc agradable per jugar i l’any passat hi vam viure un molt bon ambient. A més, la disputa de la Copa allà dóna un plus per a l’afició de l’handbol”, deia l’entrenador del Barça d’handbol.

Control de la feina

Quant a com afronta el Barça aquestes properes setmanes, Pasqui en donava les claus: “Ara hem de controlar les càrregues de treball. La propera setmana hi ha molts jugadors amb seleccions i tindran molt desgast. Intentarem que aquest cap de setmana alguns jugadors puguin descansar; altres ho faran després de la tornada per equilibrar esforços”.

Els blaugranes han donat descans per a aquest partit a Gudjon Valur Sigurdsson, Nikola Karabatic i Víctor Tomás, a causa de la seva convocatòria de seleccions per a la setmana que ve. Tenen la baixa de Dani Sarmiento i entren a la llista dos extrems del segon equip: Víctor Sáez i Albert Miralles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut