El Kairat Almaty, el rival a la final de la UEFA Futsal Cup

El quadre kazakh s’ha desfet del Dina Moscou a la pròrroga (7-4) i es repeteix la semifinal del 2013

El Kairat Almaty serà el rival del Barça a la final de la UEFA Futsal Cup. El campió Kazakh ha superat el Dina Moscou en una trepidant semifinal, resolta a la pròrroga amb un marcador de 7-4. D’aquesta manera, es reedita la semifinal de la temporada 2012/13 a Tbilisi. Llavors, els homes que dirigeix Cacau es van imposar per 5-4 i s’acabarien proclamant campions. L’equip conserva els seus referents com el porter Higuita i compta amb l’exblaugrana Igor.

Semifinal equilibrada

Davant el Dina, el Kairat Almaty s’ha avançat al minut 11 amb un llançament amb l’esquerra de Leo –autor de quatre gols- que ha sorprès el porter Zuev després de fregar amb un jugador durant la seva trajectòria cap al fons de la xarxa. Els Kazakhs es defensaven amb seguretat sense i amb pilota, gràcies als seus característics atacs amb porter-jugador. Alemao tindria l’única oportunitat remarcable del Dina en un primer temps amb poc ritme.

La cosa s’ha animat al segon. Sobretot després de l’empat de l’incombustible Esquerdinha al minut 24. El partit s’ha obert. Leo s’ha topat amb el pal (min 25), però el Dina també amenaçava a la contra. Els porters s’havien convertit en els protagonistes. Higuita per les seves internades i Zuev per les seves aturades. Ha estat de nou Leo, a quatre minuts per al final, el que l’ha pogut batre i el mateix ‘10’ dels vermells s’apuntaria el 3-1  que semblava sentenciar.

Però, de manera sorprenent, el Dina ha empatat amb dues dianes a l’últim minut d’Esquerdinha i Prudnikov i el partit se n’anava a la pròrroga. En el temps extra han marcat Divanei, Douglas, Lukaian i Leo, per part del Kairat, i Prudnikov, per al Dina i, ara sí, el conjunt kazakh es classificava per a la gran final amb el resultat de 7-4.