Vinyals: “Aquesta victòria reforça molt l’equip”

Vinyals: “Aquesta victòria reforça molt l’equip”

El tècnic del Barça B està convençut que, “si tothom acaba donant el que pot donar, acabarem aconseguint la salvació”

Jordi Vinyals va valorar molt positivament la victòria del Barça B davant la Ponferradina (2-1), després d’un partit “molt competit” però amb un resultat “merescut”. “Aquesta victòria, tal com s’ha donat, encara reforça més l’equip, l’omple de confiança i ganes de tirar això endavant”, va assegurar Vinyals. Pel tècnic del filial, “el que hem vist és que l’equip és viu, que en té ganes i que tothom hi deixa la pell”.

Optimista

“L’equip ara té les coses més clares i som optimistes, perquè, tot i que sabem que costarà molt, veig que podem seguir guanyant per aconseguir la salvació”, va explicar un Vinyals insistent en "la confiança" que dóna a l’equip “guanyar aquest tipus de partits”. “Una victòria així ens farà créixer i ens farà més forts. Farà pujar l’autoestima i la unió entre els jugadors”, va afirmar.

Respecte del rival d’ahir, la Ponferradina –que lluita per aconseguir una plaça del play-off a Primera Divisió–, Vinyals va explicar: “Davant teníem un equip que és on és per mèrits propis, perquè està fent molt bé les coses i perquè sap a què juga”. L’entrenador va assegurar: “Vam tenir el control a la primera meitat i fins al primer gol nostre”. També va afegir que l’expulsió de Palencia li va semblar “bastant rigorosa”.

La qualitat de Munir

Munir va decidir la victòria del Barça B després d’una gran acció individual, i per Vinyals “és important que surtin aquest tipus de jugadors de qualitat” quan més se’ls necessita. “Si sempre és complicat per als més veterans jugar en aquesta situació, encara ho és més per a futbolistes tan joves com ells”, va declarar un Vinyals convençut que, si tothom acaba donant el que pot donar, acabaran aconseguint l’objectiu de la salvació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut