La setmana de l'handbol blaugrana

La setmana de l'handbol blaugrana

La convocatòria de les seleccions marca la feina de l’handbol blaugrana durant aquests dies

Setmana d’aturada a les competicions de clubs per donar pas a les competicions de seleccions. Molts jugadors blaugrana han marxat amb les seleccions i la resta s’està a Barcelona per continuar el treball.

Duels blaugrana

L’aturada per seleccions es fa amb motiu de la disputa de la fase de classificació per a l’Europeu de seleccions del 2016. Entre els partits que jugaran els jugadors barcelonistes destaquen els duels entre ells.

Noddesbo contra Rutenka, Dinamarca contra Bielorússia, serà un dels duels que tindran lloc dijous i diumenge. Per la seva banda, la Macedònia de Kiril Lazarov tindrà un doble enfrontament amb els seus companys Karabatic i Sorhaindo.

Pérez de Vargas, Entrerríos, Morros i Tomás, els quatre blaugranes de la selecció espanyola, viuran un doble enfrontament amb Alemanya, i Sigurdsson, amb Islàndia, jugarà davant Sèrbia.

Entrenaments a Barcelona

La resta de jugadors treballaran aquests dies a Barcelona per agafar l’estat de forma òptim de cara a la resta de la temporada.

De dilluns a dijous Pascual i els jugadors que no han marxat a les seleccions s’exercitaran al Palau Blaugrana. El treball físic i de recuperació marca la feina dels homes que són a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut