Punts d'informació al Camp Nou i al Palau sobre l'evolució de l'Espai Barça

Punts d'informació al Camp Nou i al Palau sobre l'evolució de l'Espai Barça

Els dies de partit de futbol i bàsquet, els socis podran conèixer com avança l’Espai Barça

Els socis i aficionats blaugrana tindran a la seva disposició quatre punts informatius distribuïts per l’esplanada de l’Estadi, per conèixer com avança l’Espai Barça, coincidint amb la visita del Getafe, i també durant els partits que es juguin al Camp Nou fins al final de temporada. A més, s’instal·laran dos punts informatius coincidint amb els propers partits de bàsquet al Palau Blaugrana.

Es tracta d’uns espais on, a través d’uns panells informatius, els socis podran posar-se al dia de l’evolució, el calendari i les darreres novetats del procés de transformació de totes les instal·lacions que el FC Barcelona té al barri de les Corts de Barcelona i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, una propietat total de més de 35 hectàrees de terreny.

Recordem que abans de la celebració del referèndum on els socis van donar el suport majoritari al Nou Espai, amb el suport del 72,3% dels votants, es va dur a terme una àmplia campanya informativa, amb una exposició permanent, que va ser visitada per més de 43.000 persones; una exposició itinerant, que va desplegar-se per 27 poblacions catalanes; i més de 40 sessions informatives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut