Prèvia penyística abans del Barça – València

Prèvia penyística abans del Barça – València

Diversos actes de penyes van presidir el migdia del dissabte

El migdia del passat dissabte 18 d’abril va estar ple d’actes de penyes a les instal·lacions del Club. Dues presentacions de cartell, una recepció i també dues inauguracions d’escut van ser els esdeveniments d’un dia d’activitat frenètica al Camp Nou.

En primer lloc, a la Sala de Juntes, es va presentar el cartell de la XII Trobada de Penyes Barcelonistes de Balears, que es celebrarà entre l’1 i el 3 de maig a la població menorquina de Ferreries. El directiu Pau Vilanova va rebre al president de la penya local, Antoni Gonyalons, que anava acompanyat d’Antoni Vallespir, president de la federació de penyes balear.

La Sala de l’OAP, per la seva banda, va ser l’escenari de dos esdeveniments diferents. En primer lloc es va oferir una benvinguda a la Peña Barcelonista Don Quijote de Schaffhausen, a Suïssa, que el passat mes de març va celebrar el seu 25è Aniversari. Pere Planas, president de la penya va ser rebut per Pau Vilanova, i el directiu de la Comissió Social Jordi Durà, que van lliurar-li un lingot amb motiu de les noces d’argent de la penya.

Acte seguit es va presentar el cartell de la IX Trobada de Penyes Barcelonistes de Lleida Sud, organitzada enguany per la Penya Barça Ciutat de Lleida. Òscar Mauri, president de la penya fou rebut també per Vilanova.

Per finalitzar la sèrie d’actes, la Peña Barcelonista El Tranvía de Santa Marta i la Peña Barcelonista El Cotayu van inaugurar els seus respectius escuts a la porta 42 del Camp Nou. Els respectius presidents, Alejandro Puente i José Ignacio Vidal, van fer els honors amb Daniel Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut