La convocatòria per rebre l’Olympique de Lió

La convocatòria per rebre l’Olympique de Lió

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per al partit d’aquest dimecres al Camp Nou (21 hores)

Torna la Lliga de Campions aquest dimecres amb el passi per als quarts de final en joc. Per aquest partit, que es jugarà a les 21 hores al Camp Nou, Ernesto Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 20 convocats per al FC Barcelona - Olympique Lyonnais.

Així, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Vidal, Umtiti i Aleñá. Queden fora de la convocatòria per lesió Rafinha i Vermaelen, mentre que Todibo ho és per decisió tècnica. Cal recordar que Aleñá seguirà lluint el dorsal ‘26’ durant la resta de Lliga de Campions, tot i que en Lliga i Copa hagi passat a portar el ‘21’.

Darrera sessió amb Iñaki Peña, del B

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Olympique Lyonnais. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip, amb O. Dembélé entrenant amb el grup. A més, també s’ha exercitat Iñaki Peña del Barça B, al camp Tito Vilanova. Aquest dimecres, abans del partit, el tècnic haurà de descartar dos futbolistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut