Bartomeu presideix la XII Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears

Bartomeu presideix la XII Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears

El president del Barça transmet als penyistes reunits a Ferreries la il·lusió i la confiança que ofereix l’equip de Luis Enrique en la lluita pels tres títols en aquest final de temporada

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha presidit aquest divendres 1 de maig la XII Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, que ha tingut lloc a la població menorquina de Ferreries, organitzada per la penya local. En el discurs que ha dirigit als assistents al final de la jornada, el president blaugrana ha volgut compartir amb els penyistes balears la il·lusió que ofereix el Barça en aquest final de temporada, al qual arriba en disposició de disputar els tres títols que hi ha en joc; la Lliga, la Champions League i la Copa del Rei.

El seu parlament ha estat el següent: “Vull compartir amb tots vosaltres l’excel·lent moment del nostre club, on també cal incloure el moviment de Penyes, amb la recent confederació i el repte de seguir treballant pel Barça”. I continuava: "Estem competint al màxim nivell. Estem en un bon moment gràcies a l’equip, als tècnics, però també a tots vosaltres que els hi doneu suport i sempre esteu amb el Club”. Finalment, Bartomeu manifestava: "Vull enviar un missatge d’alegria, optimisme i desitjar que tots sigueu feliços de poder gaudir del nostre club. Farem tot el possible perquè puguem aconseguir els títols que tots volem”.

La representació blaugrana ha estat completada pel directiu responsable de penyes, Pau Vilanova, els exfutbolistes del Club i membres de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) Pepito Ramos, Joan Estella i Joan Capó, el president de l’Associació d’Antics Jugadors de bàsquet del FC Barcelona, Roger Esteller, i el secretari de l’associació, Ramon Aloy.

La jornada s’ha iniciat amb una visita a la seu social de la Penya Barcelonista de Ferreries, on els representants barcelonistes han estat rebuts pel president de la penya, Antoni Gonyalons, l’alcalde de Ferreries, Manuel Monerris, i el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, Antoni Vallespir, entre altres personalitats.

Després de la visita a la seu social, de la signatura de Bartomeu al llibre d’honor de la penya i d’una recepció amb l’alcalde, la representació barcelonista i les autoritats locals s’han traslladat al Poliesportiu de Ferreries, on han estat presents al lliurament de trofeus del Torneig de Futbol 7, en el qual han participat les cinc penyes blaugrana de l’illa de Menorca (Menorca, Ciutadella, es Castell, Alaior i Ferreries).

Tot seguit, s’ha efectuat el tradicional lliurament d’obsequis a les 32 penyes assistents i s’ha donat pas al dinar de celebració d’aquesta XII Trobada de Penyes Barcelonistes de les illes Balears, que ha reunit unes 300 persones. També ha assistit a la Trobada Joan Josep Pons-Anglada, Conseller Insular de l’Esport.

Els diferents parlaments dels representants del FC Barcelona i de les autoritats locals presents, han donat per acabada aquesta intensa jornada de barcelonisme amb les penyes de les Illes Balears.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut