Ricard Muñoz: “Els jugadors mereixen aquest títol després de tot l’esforç diari”

Ricard Muñoz: “Els jugadors mereixen aquest títol després de tot l’esforç diari”

Aitor Egurrola ha assegurat que “guanyar la Lliga i la Champions és molt difícil, i més durant dues temporades consecutives”

“Arribes a final de temporada, passes per molts moments tensos, avui al segon temps també, i per algun lloc has d’esclatar”, ha confessat Ricard Muñoz, amb els ulls plorosos, minuts després de proclamar-se campió d’Europa al capdavant del FC Barcelona. El tècnic ha assegurat estar “molt feliç, perquè no és fàcil arribar fins aquí”, i que al final “els que guanyen són els jugadors, perquè ells són els que realment s’ho mereixen, amb tot l’esforç i el treball diari”.

Muñoz també ha valorat l’enfrontament amb el Vic: “La nostra primera part ha estat molt bona. A la segona hem intentat gestionar el marcador i crec que ho hem fet, però no hem acabat d’estar encertats a l’hora de sentenciar el partit. Al final, però, hem sabut patir i tot l’esforç ha valgut la pena”.

A continuació els oferim les declaracions dels jugadors del FC Barcelona:

Aitor Egurrola:

“Estic molt content per com ha treballat aquest equip. Hem tingut la sort que el partit se’ns posés de cara ben d’hora, i a la segona part hem sabut patir. Donem molta importància a aquesta victòria, i més després del que va passar a la final de Copa”.

“No sé quantes Copes d’Europa més podré guanyar, el que sé segur és que estic molt content per aixecar la meva desena”.

“Guanyar la Lliga i la Champions és molt difícil, i més durant dues temporades consecutives. Hem tornat a demostrar que sabem aixecar-nos de les derrotes, i aquesta Copa d’Europa és el millor premi”.

Pablo Álvarez:

“És la tercera Copa d’Europa que guanyo i estic contentíssim. Guanyar una Champions és una alegria immensa”.

“Cada vegada em sento més còmode al Barça. Estic contentíssim per la victòria i el gol, i també perquè hem sabut patir a la segona part. Ells l’han tingut fins a l’últim moment, però per sort hem sabut resistir”.

Xavi Barroso:

“Hi som per ajudar l’equip. Ha donat la casualitat que la primera pilota que tocava ha entrat, igual que la segona. Ens mereixem més que ningú aquesta segona Copa d’Europa consecutiva”.

“A la segona part hem plantejat un ritme més tranquil i ells han retallat distàncies. Hem aguantat molt bé els darrers instants amb les nou faltes, i aquí estem, campions d’Europa de nou”.

“Som el Barça i tots sempre tenim aquesta pressió, perquè sempre ens donen per favorits, però sabem assumir aquest rol i hem demostrat, amb aquestes dues Copes d’Europa consecutives, que ho sabem portar molt bé”.

Sergi Fernández:

“Som un equip i tots aportem, sigui des de dins o des de fora. Estic molt content per aquest títol i per tots els meus companys. Ens ho mereixem”.

Matías Pascual:

“Teníem avantatge i al final se’ns ha complicat bastant, sobretot perquè podríem haver sentenciat. Hem sortit a guanyar el partit, amb moltes ganes, i ens ha sortit molt bé. A la segona part no hem acabat de rematar-lo però hem sabut patir”.

Marc Torra:

“Estem feliços per com hem treballat durant tota la temporada. Hem guanyat, som campions i toca celebrar-ho”.

“Quan t’adones de tot el que has fet només et surt un somriure. Tinc uns companys genials que converteixen les coses difícils en fàcils. Són uns cracs”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut