Ricard Muñoz i Xavi Barroso: “Volem oferir els títols a l’afició”

Ricard Muñoz i Xavi Barroso: “Volem oferir els títols a l’afició”

El tècnic blaugrana explica que l’equip “afrontarà els dos partits que resten amb la màxima professionalitat” “Després del que ens ha ajudat la gent, poder oferir aquests dos títols amb la festa que farem és el mínim per a ells”, admet Barroso

Ricard Muñoz i Xavi Barroso han atès aquest divendres els mitjans informatius per parlar del partit que enfrontarà el Barça i el Noia Freixenet dissabte a partir de les 13.30 hores. Cal recordar que abans d’aquest matx els blaugranes oferiran la Lliga Europea a l’afició i que, un cop acabi l'enfrontament, rebran el títol de campions de l’OK Lliga 2014/15. De tot això i més n’han parlat entrenador i jugador.

Físicament és un moment en què es destapen la càrrega i la tensió; no estem en el moment més òptim. Però afrontarem els dos partits que resten amb la màxima professionalitat, és l’únic que tenim en ment. La motivació que té l’equip és poder oferir els títols a l’afició, és la nostra gran motivació. Sabem que tenim un partit, però volem oferir a l’afició els títols”, ha explicat Ricard Muñoz, que ha afegit: “Queden dos partits, volem competir, donar bona imatge, volem els tres punts i els jugadors sortiran a competir i a fer-ho de la millor manera”. Finalment, ha donat valor a la gran feina feta fins ara: “Els números d’aquesta temporada són molt bons, reflecteixen feina, esforç i el gran nivell que hi ha hagut a l’OK Lliga”.

Barroso, molt content

El bigolejador de la final de Bassano també hi ha dit la seva sobre el matx d’aquest dissabte contra el Noia, i ha deixat clar que l’equip vol continuar guanyant: “Volem seguir invictes al Palau, volem seguir així. A la Lliga no hem perdut mai i una motivació és aquesta”, ha admès un Barroso que espera una gran comunió amb el Palau. “És molt maco, després del que ens ha ajudat la gent, poder oferir aquests dos títols; és el mínim que podem donar a la nostra gent”, ha conclòs.

Per acabar, el de Caldes ha expressat la seva alegria pels dos grans títols de la temporada: “És el segon doblet des que estic a la primera plantilla. Sempre pots competir al màxim en un club com el Barça, i fer-ho dos anys seguits és molt maco”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut