Festa final de temporada amb l'hoquei base i Sang Culé

Festa final de temporada amb l'hoquei base i Sang Culé

El primer equip es va fer la fotografia amb tots els trofeus aconseguits per l’hoquei base, a més de l’OK Lliga i la Lliga Europea Posteriorment, els jugadors del Barça van disputar un partit de futbol sala al Palau amb membres de Sang Culé

L’hoquei blaugrana ja ha acabat la temporada. Si bé és cert que els homes de Ricard Muñoz seguiran entrenant fins a finals de juny –excepte els que jugaran el Mundial de França- totes les competicions han acabat. Aquest dilluns va ser un bon moment per fer balanç i reunir tots els títols aconseguits per l’hoquei formatiu blaugrana, que ha fet un any esplèndid, i reunir-se amb els seus ídols, els jugadors del primer equip del Barça, que van portar la copa de l’OK Lliga i la Lliga Europea perquè és un títol de tots.

A banda de saludar-se i compartir impressions amb l’Infantil, el Juvenil, el Júnior i els jugadors del Barça B, va ser un bon moment per demostrar que l’hoquei base es troba en un gran moment, ja que s’han aconseguit 2 campionats d’Espanya i tres de Catalunya en aquest curs 2014/15.

Partit amb Sang Culé

Un cop acabada la fotografia amb els jugadors del base va ser el torn de Sang Culé. I és que el fidel grup d’animació blaugrana, com és tradició, va disputar un partit de futbol sala amb el primer equip del Barça d’hoquei al Palau que va acabar amb victòria per 6-4 a favor del Barça. Va ser un partit molt distès i que es va tancar amb molt ambient i somriures. Posteriorment, es va acabar la tarda amb un pica-pica en què es van intercanviar regals i en què el es va acomiadar Marc Torra, Reinaldo García i Raül Marín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut