Els antecedents amb ElPozo al play-off

Els antecedents amb ElPozo al play-off

Tots dos equips s’han vist quatre vegades al play-off, dues a les semis i dues a la final

El Barça jugarà les semifinals de la LNFS davant d’ElPozo Múrcia després d’eliminar als quarts de final l’Aspil Vidal Ribera Navarra al tercer partit. Fem un repàs de les ocasions en què tots dos equips s’han vist les cares al play-off. Aquesta serà la cinquena vegada que catalans i murcians s'enfrontin en una eliminatòria del play-off de la LNFS. Casualment només ha passat dues vegades en semifinals i dues a la final.

Primera derrota

Els blaugranes van perdre la primera ocasió en què van jugar contra ElPozo Múrcia en un partit del play-off. El maig del 2010 els homes de Marc Carmona van veure com els murcians decidien l’eliminatòria per la via ràpida, i després de vèncer al Palau per 4-6 van tornar a fer-ho a Múrcia per 3-2 en un partit molt disputat per passar a la final.

Segona trobada i primera victòria

La segona vegada que es van trobar va ser a la final de la temporada 2011/12. Els blaugranes ja havien guanyat la Lliga de la temporada anterior. El Barça ja havia començat a guanyar títols, i el matx entre tots dos equips va ser duríssim. Es va resoldre al cinquè partit, en què els de Carmona van vèncer per 3-6 a Múrcia. La sèrie va començar amb una victòria dels culers a domicili, però els murcians van tornar el cop al Palau al següent partit amb una contundent victòria per 1-6. Els blaugranes es van refer al tercer (4-1), mentre que al quart els murcians van recuperar el factor pista (5-4). En un pavelló ple fins a la bandera, el FC Barcelona es va proclamar campió per segona vegada a la seva història.

Segona final consecutiva

Un any més tard tots dos equips es van tornar a trobar a la final. Els blaugranes van vèncer en els dos partits de Lliga Regular disputats, i la final es va decidir en quatre enfrontaments. El Barça es va avançar al Palau en el primer (1-0), però ElPozo Múrcia va empatar l’eliminatòria en el segon (3-2). A l'endemà els de Carmona van ser millors i van emportar-se la victòria de Múrcia (3-6), que els donava la possibilitat de tancar la sèrie al Palau. El quart partit va ser molt ajustat, i després del temps reglamentari i la pròrroga es va arribar als penals, en què el Barça va superar ElPozo Múrcia i va guanyar la tercera Lliga consecutiva.

Mal record

L’últim cop que es van veure les cares catalans i murcians va ser la temporada passada. El Barça va guanyar el primer partit, disputat al Palau, per 4-1 però en els dos següents els blaugranes van ser incapaços de marcar cap gol. ElPozo Múrcia va vèncer en els dos partits (2-0 i 1-0) i va deixar fora els de Marc Carmona de la final de la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut