Vinyals: “Ens ha faltat experiència”

Vinyals: “Ens ha faltat experiència”

L’entrenador del filial blaugrana va valorar la temporada després del partit contra el Leganés

El Barça B va perdre la categoria després de cinc temporades a Segona A, amb una derrota contra el Leganés. Finalitzat el partit, l’entrenador del filial, Jordi Vinyals, va resumir la temporada: “Érem un equip molt jove, amb una manca d’experiència, i això s’ha notat en segons quins aspectes del joc, importants per al futbol. A poc a poc ens hem anat adaptant i hem millorat, però ens ha faltat una mica de contundència i veterania, algun futbolista que ens aportés una mica més a nivell defensiu”.

El tècnic del Barça B, a més a més, va fer les següents declaracions destacades:

“Si els jugadors es queden amb què l’equip ha tingut mala sort, perdran una bona oportunitat per créixer, per intentar ser millors futbolistes la propera temporada”

“Ara és moment de començar a treballar ja en la planificació del proper curs, aprendre d’aquesta situació i treure coses bones”

“El següent repte és tornar el filial blaugrana a la Segona Divisió A, però, sobretot, aconseguir treure futbolistes que nodreixen el primer equip”

“Hi ha jugadors que han descendit amb el filial i han acabat aixecant moltíssimes copes amb el primer equip. Xavi és un exemple per a tots”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut