Els jugadors del Barça participen en el llançament de la nova ampolla de Coca-Cola

Els jugadors del Barça participen en el llançament de la nova ampolla de Coca-Cola

Els integrants de la plantilla han signat tres exemplars de l’ampolla: una per al Museu Coca-Cola i dues que se sortejaran entre els seguidors del Barça i Coca-Cola a les xarxes socials

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona han rebut aquesta setmana una edició limitada de la nova ampolla que Coca-Cola llançarà a l’estat espanyol amb motiu del centenari del seu mític envàs. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els futbolistes blaugrana han signat tres exemplars d’aquesta primera edició limitada de la nova ampolla: una per al Museu de Coca-Cola i dues que se sortejaran a les xarxes socials entre els seguidors del Barça, per una banda, i de la multinacional nord-americana, per l’altra.

Es tracta d’una iniciativa que forma part del llançament exclusiu a l’estat de la nova ampolla de vidre de Coca-Cola, que pretén distribuir més de 180 milions d’unitats entre més de 200.000 hostalers. Amb motiu d’aquesta promoció, tots els futbolistes dels clubs de Primera i Segona Divisió rebran aquesta edició, que recupera els elements més icònics del disseny de l’ampolla original en la seva forma, simplicitat i logotip, però amb un toc més futurista. Una aposta innovadora, dissenyada per un equip espanyol, que s’inspira en el model original del 1915.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut